Terug naar Krijgt de iPhone 14 Pro een always-on display?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Krijgt de iPhone 14 Pro een always-on display?

Door Annemiek Lourensen25 mei 2022 10:272 min. leestijd0

Een nieuw bericht suggereert dat de iPhone 14 Pro (Max) wordt uitgerust met een always-on display. Wat is het bewijs en wat heb je aan zo’n scherm?

iPhone 14 Pro always-on display

iPhone 14 Pro met always-on display

Bekende Apple analist Ross Young schrijft in een tweet te ‘verwachten’ dat de ProMotion displays voor de iPhone 14 Pro (Max) beginnen bij een verversingsgraad van 1 keer per seconde. Klopt dit, dan is het ook mogelijk om deze iPhone uit te rusten met een always-on display. Voor deze functie is namelijk maar amper stroom nodig. Overigens maken andere smartphone-fabrikanten zoals Samsung en Google Pixel hier al jaren gebruik van, evenals Apple Watches vanaf de Series 5. Het lijkt dus een kwestie van tijd voordat de iPhone ook aan de beurt is.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Met een always-on display kan informatie worden weergegeven wanneer het scherm van je iPhone uitgeschakeld is, bijvoorbeeld door er een keer op te tikken. Bij concurrenten gaat het zoal om de klok, de kalender en het afspelen van muziek. En een extraatje: zo’n uitgeschakeld scherm kan zelfs een langere batterijduur opleveren.

iPhone 13 Pro

Geruchten over een always-on display werden ook volop verspreid voordat de iPhone 13 Pro (Max) werd onthuld. Deze kreeg inderdaad het benodigde ProMotion scherm, maar dit bleek niet genoeg voor een always-on display. De verversingsgraad van het scherm zit namelijk tussen de 10 en 120 keer per seconde, wat te veel stroom kost om deze feature te gebruiken. Maar deze kans lijkt weer een stuk groter nu Young verwacht dat de verversingsgraad van de iPhone 14 Pro (Max) begint bij 1 keer per seconde. Hopelijk hebben de analisten het deze keer wel bij het rechte eind!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar