Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone 13 Pro Max: gelekte video toont nieuwe hoesjes & naam

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 12 Pro Max in hoesje


Lees verder na de advertentie

Op Twitter is een video verschenen die een enorme stapel iPhone 13 Pro Max-hoesjes laat zien. Daarmee lijkt de naam voor de nieuwe iPhone – iPhone 13 – steeds waarschijnlijker te worden.

iPhone 13 Pro Max hoesjes: video gelekt

De video is aanvankelijk gedeeld via het account @PinkDon1 en toont een flinke partij siliconen hoesjes, in de verpakking en met het plastic er nog omheen. Op de etiketten staat de tekst ‘iPhone 13 Pro Max Silicone Case’ met daaronder het MagSafe-logo. De video lijkt gemaakt te zijn in een productiefaciliteit of een magazijn. Het gaat om de officiële Apple-hoesjes.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Toen eerder dit jaar de geruchten rondom de iPhone 13 op gang kwamen, was het nog helemaal niet duidelijk hoe de iPhone van 2021 officieel zou gaan heten. De naam iPhone 13 was een kanshebber, maar er werd ook gezegd dat Apple de ‘S’ weer zou opnemen in de naam. In het verleden werd bijvoorbeeld de iPhone 5 gevolgd door een iPhone 5s, en de iPhone X gevolgd door een iPhone Xs. Vorig jaar verscheen de iPhone 12, dus de naam iPhone 12s was een serieuze mogelijkheid geweest.

Video inmiddels verwijderd

De clip is inmiddels verwijderd van het account dat hem aanvankelijk deelde, maar circuleert nu alsnog online. Het account @PinkDon1 is weinig actief dus we kunnen niet zeggen of het betrouwbaar is. Maar het gebeurt wel vaker dat er vlak voor de release dergelijke video’s opduiken. En het razendsnelle verwijderen van de video lijkt er ook op te wijzen dat dit filmpje nooit online had mogen staan en dus authentiek is.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPhone 13 release

We verwachten dat de iPhone 13 nog deze maand wordt aangekondigd door Apple. Net zoals bij de iPhone 12 zijn er vier modellen: de iPhone 13 mini, de iPhone 13, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max. Verwachte nieuwe functies zijn een 120Hz-scherm, een verbeterde camera en een supersnelle A15-chip. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de nieuwe iPhone? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.