Terug naar ‘iPhone 12 wordt geleverd zonder oplader en EarPods’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 12 wordt geleverd zonder oplader en EarPods’

Door Laura Grootaarts26 juni 2020 09:402 min. leestijd0

Dit najaar brengt Apple de nieuwe iPhone 12 uit. De Britse bank Barclays denkt dat deze geleverd gaat worden zonder oplader en EarPods. De informatie is afkomstig van de toeleveranciers van Apple.

EarPods

iPhone 12 zonder accessoires

Als je nu een iPhone koopt, zitten de benodigde accessoires ook in de verpakking. Eerder dit jaar beweerde de doorgaans goed ingelichte Apple-analist Ming-Chi Kuo dat Apple dit jaar voor het eerst geen EarPods meelevert. Barclays bevestigt dit gerucht en doet er nog een schepje bovenop.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De analisten van Barclays denken dat de nieuwe iPhone wordt geleverd zonder adapter. De Lightning-naar-USB-kabel zit nog wel in de verpakking, maar de lichtnetadapter zul je los moeten aanschaffen – bij Apple kost die € 25. De adapter van je oude iPhone hergebruiken kan natuurlijk ook. Overigens is dit gerucht in strijd met eerdere geruchten deze week: daarin word melding gemaakt van een overstap naar een snelle 20 Watt-oplader.

Duurzaamheid

Apple zou dit doen in het kader van duurzaamheid. Veel van de adapters zouden nooit gebruikt worden, omdat mensen er toch nog een hebben rondslingeren. En de EarPods worden vaak al meteen vervangen door AirPods of andere bluetooth oordopjes. Wij zouden het een prima oplossing vinden als je maar de keuze kreeg; dat de iPhone standaard zonder accessoires is, en dat je ze voor een meerprijs alsnog kunt krijgen.

iPhone 12

De iPhone 12 moet dit najaar verschijnen. Waarschijnlijk in september, maar door de coronacrisis zou het ook iets later kunnen zijn. Apple brengt dit jaar opnieuw een instapmodel en een luxer model uit, beide in twee formaten. Het luxere model krijgt waarschijnlijk een drievoudige lens met LiDAR-scanner.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar