Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

‘iPhone 12 wordt geleverd zonder oplader en EarPods’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
EarPods


Lees verder na de advertentie

Dit najaar brengt Apple de nieuwe iPhone 12 uit. De Britse bank Barclays denkt dat deze geleverd gaat worden zonder oplader en EarPods. De informatie is afkomstig van de toeleveranciers van Apple.

iPhone 12 zonder accessoires

Als je nu een iPhone koopt, zitten de benodigde accessoires ook in de verpakking. Eerder dit jaar beweerde de doorgaans goed ingelichte Apple-analist Ming-Chi Kuo dat Apple dit jaar voor het eerst geen EarPods meelevert. Barclays bevestigt dit gerucht en doet er nog een schepje bovenop.

De analisten van Barclays denken dat de nieuwe iPhone wordt geleverd zonder adapter. De Lightning-naar-USB-kabel zit nog wel in de verpakking, maar de lichtnetadapter zul je los moeten aanschaffen – bij Apple kost die € 25. De adapter van je oude iPhone hergebruiken kan natuurlijk ook. Overigens is dit gerucht in strijd met eerdere geruchten deze week: daarin word melding gemaakt van een overstap naar een snelle 20 Watt-oplader.

Duurzaamheid

Apple zou dit doen in het kader van duurzaamheid. Veel van de adapters zouden nooit gebruikt worden, omdat mensen er toch nog een hebben rondslingeren. En de EarPods worden vaak al meteen vervangen door AirPods of andere bluetooth oordopjes. Wij zouden het een prima oplossing vinden als je maar de keuze kreeg; dat de iPhone standaard zonder accessoires is, en dat je ze voor een meerprijs alsnog kunt krijgen.

iPhone 12


kooptip

De iPhone 12 moet dit najaar verschijnen. Waarschijnlijk in september, maar door de coronacrisis zou het ook iets later kunnen zijn. Apple brengt dit jaar opnieuw een instapmodel en een luxer model uit, beide in twee formaten. Het luxere model krijgt waarschijnlijk een drievoudige lens met LiDAR-scanner.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors