Terug naar ‘Apple splitst iPhone 12 release in twee delen’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple splitst iPhone 12 release in twee delen’

Door Laura Grootaarts3 augustus 2020 16:012 min. leestijd0

De nieuwe iPhone verschijnt dit jaar iets later dan je gewend bent. Normaal zou het nieuwe toestel in september in de winkels liggen. Inmiddels heeft Apple al bevestigd dat het dit jaar ietsje later wordt, door de welbekende omstandigheden. Nu voegt Digitimes daar iets opmerkelijks aan toe: de iPhone 12 release vindt misschien in twee delen plaats.

iPhone zwart

iPhone 12 release gesplitst

Dit jaar verschijnen er naar verwachting vier iPhone-modellen. Er is een instapmodel in twee formaten – de iPhone 12 en de iPhone 12 Max. Daarnaast is er een luxere uitvoering, ook in twee formaten, dat zijn de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Voor de volledigheid, dit is de volledige line-up:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

  • iPhone 12 (5,4 inch)
  • iPhone 12 Max (6,1 inch)
  • iPhone 12 Pro (6,1 inch)
  • iPhone 12 Pro Max (6,7 inch)

Apple gaat die dus mogelijk in twee keer uitbrengen. Nu zou je misschien verwachten dat Apple eerst het instapmodel uitbrengt en enkele weken later het luxere mode, of vice versa. Maar volgens Digitimes kiest Apple voor een andere aanpak. Als hun informatie klopt, dan verschijnen beide 6,1-inch modellen als eerst. In een later stadium – Digitimes heeft het over enkele weken – verschijnen het kleine instapmodel en het grote luxere model. De productie voor de middenmaat iPhones zou al in volle gang zijn, voor het extra kleine en grote model wordt dat pas eind augustus verwacht.

Digitimes heeft het vaak bij het rechte eind, maar zit er soms ook volledig naast, zodoende houden we een slag om de arm. Wat we wel al zeker weten, is dat de release wat later plaatsvindt dan normaal: dat is vorige week door een topman van Apple bevestigd.

iPhone 12: wat mag je verwachten?

We verwachten dit jaar vier nieuwe iPhones, en die krijgen mogelijk allemaal 5G en een oled-scherm. Het ontwerp is dit jaar iets anders en Apple speelt met de formaten. De 5,4-inch iPhone 12 is zelfs iets kleiner dan de iPhone SE die eerder dit jaar verscheen. De iPhone 12 Pro Max wordt met 6,7 inch juist de grootste iPhone ooit.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief:

Bron: via MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar