Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
nieuws iPhone iPhone 12 (Pro) iPhone 2020

‘Apple splitst iPhone 12 release in twee delen’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone zwart


Lees verder na de advertentie

De nieuwe iPhone verschijnt dit jaar iets later dan je gewend bent. Normaal zou het nieuwe toestel in september in de winkels liggen. Inmiddels heeft Apple al bevestigd dat het dit jaar ietsje later wordt, door de welbekende omstandigheden. Nu voegt Digitimes daar iets opmerkelijks aan toe: de iPhone 12 release vindt misschien in twee delen plaats.

iPhone 12 release gesplitst

Dit jaar verschijnen er naar verwachting vier iPhone-modellen. Er is een instapmodel in twee formaten – de iPhone 12 en de iPhone 12 Max. Daarnaast is er een luxere uitvoering, ook in twee formaten, dat zijn de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Voor de volledigheid, dit is de volledige line-up:

  • iPhone 12 (5,4 inch)
  • iPhone 12 Max (6,1 inch)
  • iPhone 12 Pro (6,1 inch)
  • iPhone 12 Pro Max (6,7 inch)

Apple gaat die dus mogelijk in twee keer uitbrengen. Nu zou je misschien verwachten dat Apple eerst het instapmodel uitbrengt en enkele weken later het luxere mode, of vice versa. Maar volgens Digitimes kiest Apple voor een andere aanpak. Als hun informatie klopt, dan verschijnen beide 6,1-inch modellen als eerst. In een later stadium – Digitimes heeft het over enkele weken – verschijnen het kleine instapmodel en het grote luxere model. De productie voor de middenmaat iPhones zou al in volle gang zijn, voor het extra kleine en grote model wordt dat pas eind augustus verwacht.

Digitimes heeft het vaak bij het rechte eind, maar zit er soms ook volledig naast, zodoende houden we een slag om de arm. Wat we wel al zeker weten, is dat de release wat later plaatsvindt dan normaal: dat is vorige week door een topman van Apple bevestigd.

iPhone 12: wat mag je verwachten?


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

We verwachten dit jaar vier nieuwe iPhones, en die krijgen mogelijk allemaal 5G en een oled-scherm. Het ontwerp is dit jaar iets anders en Apple speelt met de formaten. De 5,4-inch iPhone 12 is zelfs iets kleiner dan de iPhone SE die eerder dit jaar verscheen. De iPhone 12 Pro Max wordt met 6,7 inch juist de grootste iPhone ooit.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief:

Bron: via MacRumors