Terug naar iPhone 12: mock-ups tonen opmerkelijke verandering
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 12: mock-ups tonen opmerkelijke verandering

Door Koen van Ekeren2 juni 2020 11:172 min. leestijd0

Het is zo goed als zeker dat Apple dit jaar met liefst vier iPhone 12-modellen komt. Dankzij gelekte informatie is er al veel bekend over deze iPhones. Op basis van deze informatie zijn 3D-geprinte mock-ups van de iPhone 12 gemaakt, die goed laten zien wat we van de nieuwe iPhones kunnen verwachten.

iPhone 12 mock-ups

De mock-ups werden gedeeld door de Japanse website Macotakara. Op de foto’s zijn de vier iPhone 12-modellen te zien. Links zie je de 5,4-inch iPhone 12, met daarnaast zijn grotere broer die een schermdiagonaal heeft van 6,1 inch. Rechts staan twee iPhone 12 Pro-modellen, met een scherm van 6,1-inch en 6,7-inch,

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Opmerkelijk is dat de sim-lade in de mock-ups is verplaatst naar de linkerkant, onder de volumeknop. Dit zou Apple doen om ruimte te bieden voor de 5G-antenne. De iPhone 12 wordt namelijk de eerste telefoon van Apple die 5G ondersteunt.

Volgens geruchten gaat het om een antenne van Qualcomm, waarmee de iPhone 12 mmWave-technologie ondersteunt. Hiermee worden ongelooflijk hoge snelheden via 5G mogelijk. Het is nog wel de vraag of de Nederlandse versie straks ook overweg kan met 5G.

In lijn met eerdere geruchten zijn de twee iPhone 12-modellen uitgerust met een dubbele camera. Zijn voorganger – de iPhone 11 – heeft er ook twee. De duurdere Pro heeft opnieuw een camera-opstelling met drie lenzen. Volgens geruchten krijgt de Pro er ook een LiDAR-scanner bij, maar die wordt niet afgebeeld in de mock-ups.

Korreltje zout

Het is goed om de mock-ups met een korreltje zout te nemen, want het is onduidelijk waarop het 3D-ontwerp gebaseerd is. Wel laten de dummy’s mooi zien wat de verhoudingen tussen de iPhone 12-modellen zijn en wat Apple waarschijnlijk aanpast om 5G mogelijk te maken.

Naar verwachting onthult Apple de iPhone 12 in september. Meer over dit nieuwe toestel lees je in ons iPhone 12 dossier.

Meer weten over iPhone 12 Pro (Max)?
Bekijk dit dossier

Bron: Macotakara

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar