Terug naar ‘iPhone 12 mini komt later (en ook andere producten zijn vertraagd)’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 12 mini komt later (en ook andere producten zijn vertraagd)’

Door Laura Grootaarts9 oktober 2020 12:153 min. leestijd0

Aanstaande dinsdag is er een Apple-event rondom de iPhone 12. Gewoonlijk kun je de nieuwe iPhone al vrij snel na het Apple-event aanschaffen. Maar of dat dit jaar het geval is? Het kleinste model – de iPhone 12 mini – heeft waarschijnlijk vertraging. En het is niet het enige Apple-product waarvoor we geduld moeten hebben.

iPhone 12 kleuren

iPhone 12 mini vertraagd

Van de iPhone 12 komen waarschijnlijk vier versies. De iPhone 12 en de iPhone 12 mini zijn de twee instapmodellen. De iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max zijn de twee luxere modellen.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Al vaker waren er geruchten over een gefaseerde release van de nieuwe iPhones. Apple-kenner Jon Prosser is er nu zeker van: volgende week vrijdag kun je de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro voorbestellen en een week later liggen ze in de winkel. Maar het kleinste instapmodel, de 5,4-inch iPhone 12 mini, gaat pas in november in de verkoop. Hetzelfde geldt voor de grootste iPhone van dit jaar, de 6,7-inch iPhone 12 Pro Max. En dat is nog niet het enige …

Geen AirTags & AirPods Studio

Ook al gaan ze niet alle vier tegelijk de verkoop in: alle iPhone 12-modellen zullen volgende week worden gepresenteerd. Maar andere langverwachte Apple-producten zijn zodanig vertraagd, dat het niet eens zin heeft om ze volgende week al te tonen. Het gaat volgens Prosser om de AirTags en de AirPods Studio.

De AirTags zijn Apple’s alternatief voor de Tile. Het zijn trackers die je aan je waardevolle spullen kunt hangen: je jas, je tas, je portemonnee. Mocht je die dan kwijtraken, dan kun je ze traceren via Apple’s Zoek mijn-app. De AirTags hadden eigenlijk al in 2019 moeten verschijnen, maar volgens Prosser wordt het maart 2021.

De AirPods Studio is Apple’s eerste over-ear koptelefoon. Volgens Prosser komen er twee modellen: een sportvariant en een luxe versie, gemaakt van exclusieve materialen. Wanneer die verschijnt is nog onduidelijk, maar volgende week gaan we hem in ieder geval niet zien.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar