Terug naar ‘iPhone 12 Pro Max wordt langer en slanker dan zijn voorganger’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 12 Pro Max wordt langer en slanker dan zijn voorganger’

Door Laura Grootaarts21 januari 2020 11:232 min. leestijd0

September wordt natuurlijk de maand van de nieuwe iPhones. Het kan zijn dat Apple die maand maar liefst vier nieuwe modellen presenteert. De Japanse Apple-blog Mac Otakara zegt nieuwe details over de toestellen te kennen. De informatie zou afkomstig zijn van leveranciers van iPhone-onderdelen in China.

iPhone 12 grootte geruchten

4x nieuwe iPhone 12

Mac Otakara gaat uit van maar liefst vier modellen. Er is een instapmodel met dubbele camera van 5,4 inch, en een van 6,1 inch. Ook het luxere model met drievoudige camera is er in twee formaten: 6,1 en 6,7 inch. Dit is wat insiders weten van de verschillende iPhone 2020-modellen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

5,4-inch iPhone 12 (instapmodel): Alle toestellen krijgen dit jaar een oled-scherm en dat geldt dus ook voor het kleinste instapmodel. De dubbele camera is identiek aan die van de huidige iPhone 11. De lengte valt tussen die van de iPhone SE en iPhone 8 in.

6,1-inch iPhone 12 (instapmodel): Ook deze instapper met oled-scherm krijgt een camera die identiek is aan die van de iPhone 11. Qua formaat zit deze iPhone 12 waarschijnlijk precies tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro.

6,1-inch iPhone 12 Pro (luxe model): Ook dit luxere model krijgt natuurlijk een oled-scherm. Qua formaat valt hij waarschijnlijk precies tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Het toestel krijgt een drievoudige camera,

6,7-inch iPhone 12 Pro Max (luxe model): Over dit toestel heeft Dit model wordt waarschijnlijk 7,4 mm dik: daarmee is hij bijna tien procent dunner dan de iPhone 11 Pro Max (8,1 mm dik). Hij wordt niet alleen slanker maar ook een stukje langer. Het toestel krijgt een drievoudige camera met grotere sensoren dan voorheen.

Meer weten over iPhone 12 Pro (Max)?
Bekijk dit dossier

… en misschien nog een vijfde toestel

Vind je het al lastig om uit al deze iPhones te kiezen? Naast de vier hierboven genoemde toestellen, brengt Apple dit jaar misschien nog een vijfde toestel uit. De geruchten over een nieuwe iPhone SE zijn hardnekkiger dan ooit tevoren. De iPhone SE 2 zou op de iPhone 8 lijken, met klassieke thuisknop. Dit toestel wordt mogelijk in maart al onthuld.

Meer weten over iPhone SE 2?
Bekijk dit dossier

Bron: via MacRumors

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar