Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws iPhone iPhone 12 (Pro) iPhone 2020

‘iPhone 12 Pro Max wordt langer en slanker dan zijn voorganger’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Beste smartphone 2019


Lees verder na de advertentie

September wordt natuurlijk de maand van de nieuwe iPhones. Het kan zijn dat Apple die maand maar liefst vier nieuwe modellen presenteert. De Japanse Apple-blog Mac Otakara zegt nieuwe details over de toestellen te kennen. De informatie zou afkomstig zijn van leveranciers van iPhone-onderdelen in China.

4x nieuwe iPhone 12

Mac Otakara gaat uit van maar liefst vier modellen. Er is een instapmodel met dubbele camera van 5,4 inch, en een van 6,1 inch. Ook het luxere model met drievoudige camera is er in twee formaten: 6,1 en 6,7 inch. Dit is wat insiders weten van de verschillende iPhone 2020-modellen.

5,4-inch iPhone 12 (instapmodel): Alle toestellen krijgen dit jaar een oled-scherm en dat geldt dus ook voor het kleinste instapmodel. De dubbele camera is identiek aan die van de huidige iPhone 11. De lengte valt tussen die van de iPhone SE en iPhone 8 in.

6,1-inch iPhone 12 (instapmodel): Ook deze instapper met oled-scherm krijgt een camera die identiek is aan die van de iPhone 11. Qua formaat zit deze iPhone 12 waarschijnlijk precies tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro.


kooptip

6,1-inch iPhone 12 Pro (luxe model): Ook dit luxere model krijgt natuurlijk een oled-scherm. Qua formaat valt hij waarschijnlijk precies tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Het toestel krijgt een drievoudige camera,

6,7-inch iPhone 12 Pro Max (luxe model): Over dit toestel heeft Dit model wordt waarschijnlijk 7,4 mm dik: daarmee is hij bijna tien procent dunner dan de iPhone 11 Pro Max (8,1 mm dik). Hij wordt niet alleen slanker maar ook een stukje langer. Het toestel krijgt een drievoudige camera met grotere sensoren dan voorheen.

… en misschien nog een vijfde toestel

Vind je het al lastig om uit al deze iPhones te kiezen? Naast de vier hierboven genoemde toestellen, brengt Apple dit jaar misschien nog een vijfde toestel uit. De geruchten over een nieuwe iPhone SE zijn hardnekkiger dan ooit tevoren. De iPhone SE 2 zou op de iPhone 8 lijken, met klassieke thuisknop. Dit toestel wordt mogelijk in maart al onthuld.

Bron: via MacRumors

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!