Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
nieuws iPhone 2019

Zo ziet een iPhone 11 zonder notch eruit (concept)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 11 zonder notch


Lees verder na de advertentie

De nieuwere iPhones hebben bovenaan in het scherm een inkeping, de zogenaamde notch. Daar is niet iedereen fan van. Hoe zou een iPhone zonder zo’n notch eruitzien? Dat laat grafisch ontwerper Hasan Kaymak zien in een conceptvideo.

iPhone 11 concept zonder notch

In de video is een iPhone 11 te zien zónder notch, maar met een klein camera-gat in het 6,1-inch scherm. En ja: dat ziet er een stuk fraaier uit dan het huidige ontwerp. Hoop toch maar niet te veel op een dergelijke ontwikkeling: er zijn weliswaar al smartphones met zo’n ontwerp, maar dan zit er alleen een selfie-camera in het scherm verwerkt. Bij de iPhone moet ook nog de Face ID-sensor (voor gezichtsherkenning) hierin verwerkt worden. Te veel techniek om in zo’n kleine ruimte te proppen.

Kaymaks iPhone 11 is er in zilver, goud, spacegrijs en rood en heeft de rechte randen van de iPhone SE en de nieuwe iPad Pro 2018. Opladen doe je met een 100 W-oplader – de huidige iPhone-oplader is slecht 5 W. Verder wordt er gesuggereerd dat de iPhone 11 de Apple Pencil ondersteund. Let wel: alles ontsproten aan het brein van de bedenker. Aan de achterzijde zit een driedubbele camera – daarover zijn dan weer wel volop geruchten. Eerder werd er gesproken over een camera met drie lenzen: een gewone lens, een telelens en een groothoeklens. Die maken weer allerlei nieuwe fototrucjes mogelijk.

iPhone 2019


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

We verwachten dat Apple in september een nieuwe iPhone aankondigt. Traditioneel is er aan het begin van die maand een keynote. Dit is ook het moment om iOS 13, het nieuwe besturingssysteem, te downloaden.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!