Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘iPhone 11 Pro is de naam van Apple’s nieuwe toptoestel’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iphone 2019 dummy


Lees verder na de advertentie

Volgende maand kondigt Apple de nieuwe iPhones van 2019 aan. We verwachten dit jaar drie nieuwe modellen, net zoals in de afgelopen jaren. Hoe die toestellen heten, weten we nog niet. Maar een Twitter-account dat eerder zeer gedetailleerde informatie had over toekomstige iPhones, heeft het over de de iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro gerucht


Volgens CoinX gaat Apple dit jaar het woord ‘Pro’ gebruiken in de iPhone-naam. En daarmee weten we eigenlijk nog niet alles, want de tweet blijft voor meerdere interpretaties vatbaar. Het zou kunnen dat Apple het label ‘Pro’ gebruikt om beide high-end modellen mee aan te duiden (het verschil tussen die twee is enkel het formaat). Pro wordt dan gebruikt om aan te geven dat de toestellen meer mogelijkheden hebben dan het instapmodel.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Pro zou echter ook ook voorbehouden kunnen zijn aan het duurste en grootste iPhone-model van dit jaar. Zoals eerder de toevoeging ‘Plus’ en ‘Max’ werden gebruikt om aan te geven dat het om een groter model gaat. Als dat het geval is, ziet de line-up van dit jaar er als volgt uit:

Wie er schuilgaat achter het Twitter-account CoinX is onduidelijk, maar vorig jaar wist hij ook al feilloos de namen van de iPhone 2018-modellen te benoemen. Ook wist hij details over de wallpapers destijds, en kon hij het gewicht van de iPhones tot op de gram nauwkeurig benoemen.

iPhone 2019

Apple gaat volgende maand tijdens een keynote drie nieuwe iPhone 2019-modellen presenteren. Het instapmodel krijgt een betere camera: de enkele lens maakt plaats voor een dubbele. De twee andere modellen zouden zelfs een drievoudige camera krijgen. Verder gaat het gerucht dat je met de nieuwe iPhones je Apple Watch en AirPods draadloos kunt opladen. Tijdens de keynote maakt Apple ook de release-datum van iOS 13, iPadOS en macOS Catalina bekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de iPhone, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!