Terug naar ‘iPad 3 gaat op geheim transport’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPad 3 gaat op geheim transport’

Door Redactie iCreate27 februari 2012 11:332 min. leestijd0

Een vrachtbrief van een geheime zending van de Foxconn-fabriek in China naar de V.S. is uitgelekt. Het lijkt erop dat de eerste exemplaren van de iPad 3 onderweg zijn naar Apple Stores. Op 26 februari zijn de eerste zendingen vertrokken en in de komende twee weken zijn er meer transporten gepland.

Uitverkoop

De datum voor de iPad 3-introductie staat al een tijdje op 7 maart. Na de aankondiging kunnen er volgens 9to5Mac pre-orders geplaatst worden, iets wat bij de iPad 2 niet mogelijk was. In aanloop naar de iPad 3-lancering is de iPad 2 her en der in de aanbieding: Dixons geeft je 80 euro korting in ruil voor achtduizend airmiles en het Amerikaanse Best Buy heeft de prijzen verlaagd met 50 dollar.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Snelle levering

De logistiek voor de nieuwe iPad is al begonnen, dus dat betekenen dat de iPad 3 snel na de presentatie ook daadwerkelijk te koop is. De medewerker die de vrachtbrief lekte, verklaarde dat zendingen tot 9 maart doorgaan:

‘Ons bedrijf is begonnen met een aantal zwaar beveiligde transporten. De opdrachtgever heeft extreme eisen over de beveiliging. Om ervoor te zorgen dat de goederen te lang op het vliegveld staan, verzoeken we alle vrachtvliegtuigen van 26 februari tot 9 maart in te plannen in schema XXX.’

Daarnaast verklaarde hij volgens 9to5Mac dat na 9 maart de reguliere transporten  ingaan. Het lijkt er dus op dat de iPad 3 snel beschikbaar is in de V.S. Het blijft echter de vraag of de iPad 3 ook direct in Nederland te koop zal zijn.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar