Terug naar iPad voor "slechts" € 1050,-
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad voor "slechts" € 1050,-

Door Redactie iCreate20 april 2010 11:282 min. leestijd0

Nederlandse webshops vragen belachelijk hoge prijzen voor de Apple iPad. De lanceerdatum van de iPad in de Benelux mag dan nog onbekend zijn, ruim 1000 euro vragen om nu al met een 16 GB iPad te kunnen spelen is absurd.

MacCity.nl denkt hier heel anders over, de webshop levert de iPad uit voorraad vanaf 1050 euro. Vanaf! De consument betaalt dus 1050 euro voor een 16 GB iPad, de 32 en 64 GB exemplaren kosten 1150 en 1250 euro. Zulke exorbitante bedragen kunnen we toch niet serieus nemen? Het lijkt wel alsof de crisis zo hard heeft toegeslagen, dat een paar fortuinlijke klanten het bedrijf van een eventuele ondergang moeten redden.

De prijzen van iPhoneServicepoint.nl passeren niet de 1000 euro-grens, maar zijn evengoed hoog. Respectievelijk 799, 899 en 999 euro. Het is niet duidelijk of de iPads op voorraad zijn, de levertijd kan namelijk oplopen tot drie weken.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Met zulke prijzen lijkt het alsof speelgoedwinkel Intertoys het goede voorbeeld geeft. Voor ‘slechts’ 699 euro ben je de trotse eigenaar van een 16 GB iPad. De voorraad is gelimiteerd en de iPad is alleen in de webshop te bestellen. Volgens de website wordt hij binnen twee dagen geleverd. De keuze is er helaas niet reuze, alleen het exemplaar met 16 GB is leverbaar.

Deal-Factory maakt er een loterij van, elke week mogen een paar klanten een 32 GB aanschaffen voor 649 euro. Je moet je dus inschrijven om kans te maken op het mogen kopen van een iPad. Dat biedt onzekerheid, maar de prijs is wel schappelijk. Vergelijk deze prijs eens met MacCity.nl; een verschil van 500 euro! Weet je wat je voor 500 euro koopt? Een 16 GB iPad op eBay.com. Tuurlijk, hier komen nog verzendkosten en invoerrechten overheen maar dan nog ben je voor ongeveer 600 euro klaar.

In het geval van de iPad is er veel vraag naar een product met een beperkt aanbod, dan stijgen de prijzen. Het is begrijpelijk dat ondernemers kun kans schoon zien om aan Apple’s tablet te verdienen, maar er is een grens. Een grens die MacCity met 1050 euro fors overschrijdt.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar