Terug naar iPad voor Beginners 2015
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad voor Beginners 2015

Door Sven Lamers17 september 2014 15:092 min. leestijd0

slide_ipadvoorbeginners2015

Het maakt bijna niet uit welke iPad je hebt, vanaf vanavond kun je die upgraden naar iOS 8 – de nieuwste versie van Apple’s mobiel besturingssysteem. Daarin zitten veel praktische nieuwe functies, maar wederom is Apple één ding vergeten: een goede handleiding. De iCreate-special iPad voor Beginners vult dit hiaat op met praktische tips en workshops voor praktisch alle functies van de iPad. Daarmee vormt deze special een onmisbaar naslagwerk voor beginners en gevorderden. Van harte aanbevolen!

Instellen

Het eerste deel van de special bevat gemakkelijk te volgen tips en workshops die je iPad tot leven brengen. Je legt hier de basis voor optimaal gebruik van je tablet. Onderwerpen die voorbijkomen, zijn onder meer: je Apple ID, het synchroniseren van allerlei typen media met iTunes, het werken in iCloud en het beveiligen van je iPad.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Programma’s

Daarna ga je aan de slag! Elke iPad wordt geleverd met tal van nuttige functies en basisprogramma’s. Bijvoorbeeld: Bedieningspaneel, Berichtencentrum, FaceTime voor audio- en videobellen, Mail, Safari voor ontdekkingsreizen op internet en zelfs Siri voor eenvoudige spraakbesturing. Maar hoe gebruik je die programma’s? Dat leggen we in de workshops haarfijn uit. Zo krijg je de iPad in een mum van tijd volledig onder controle.

Geavanceerd

Heb je de basisbeginselen van de iPad in je vingers, kun je je verdiepen in de geavanceerdere mogelijkheden. Bijvoorbeeld Fotostream voor het streamen van foto’s tussen al je apparaten, of het delen van fotostreams met familie en vrienden. Andere onderwerpen dia aan bod komen, zijn het streamen van video via AirPlay, bestandsuitwisseling met AirDrop, kennismaken met iBooks, enzovoort.

De iPad voor Beginners 2015 ligt vanaf vandaag in de winkels. Of je bestelt hem direct in onze webshop.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar