Terug naar iPad slaat Benelux over
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad slaat Benelux over

Door Redactie iCreate5 maart 2010 15:411 min. leestijd0

Na een stroom van geruchten is eindelijk de releasedatum van de iPad bekend gemaakt door Apple. Vanaf zaterdag 3 april kunnen de Amerikanen in ruil voor 499 dollar met het hippe gadget aan de slag, de pre-orders worden vanaf 12 maart aangenomen. Consumenten zullen dan wel genoegen moeten nemen met alleen een WiFi-verbinding, want de iPad met 3G komt pas later in de maand.

Eind april zullen beide versies van de iPad, dus ook de iPad met 3G, beschikbaar zijn in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Canada, Australië en Japan. De prijzen voor de eurolanden zullen begin april bekend gemaakt worden.

Over de release van de iPad in Nederland en België is jammer genoeg nog weinig bekend. Volgens het persbericht van Apple wordt de iPad later dit jaar naar andere landen verscheept. Een preciezere datum blijven ze ons schuldig.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Tijdens de Keynote op 27 januari verkondigde Steve Jobs nog vol trots een wereldwijde release binnen 60 dagen. Deze belofte wordt dus overboord gegooid, een release op 3 maart valt net buiten de deadline, en van een wereldwijde release is helemaal geen sprake. Steve, bedankt voor de Amerikaanse releasedatum, maar we sturen je vanavond toch zonder eten naar bed.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar