Terug naar iPad Pro verschijnt in datalogs; productie start in september
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad Pro verschijnt in datalogs; productie start in september

Door Jelle Mol20 augustus 2015 10:522 min. leestijd0

Voor het eerst is een nieuw iPad-model verschenen in de datalogs van Appsee, een bedrijf dat gespecialiseerd is in mobile analytics en gegevens verzamelt in duizenden apps. Dit wijst erop dat Apple vermoedelijk een prototype van de iPad Pro aan het testen is. Uit de sporen die zijn achtergelaten blijkt dat de ‘iPad6,8’ een resolutie van 2732 x 2048 heeft, wat overeenkomt met aanwijzingen in de code van iOS 9.

iPad Pro concept

iOS 9.1

De iPad Pro krijgt naar verluidt een scherm van 12,9 inch. Met dezelfde pixeldichtheid als op vorige iPads leidt dit grofweg tot de genoemde resolutie. Appsee meldt bovendien dat de geïnstalleerde iOS-versie op het nieuwe iPad-model iOS 9.1 is. Dit zou erop wijzen dat de introductie van de nieuwe iPad samenvalt met de eerste grote update voor iOS 9, dat kort na de introductie van de iPhone half september gelanceerd zal worden. Vermoedelijk zal deze update functies beschikbaar maken die specifiek bedoeld zijn voor de iPad Pro, zoals een Force Touch-scherm, een stylus en een usb-c-poort.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

iPad Pro in oktober

De laatste jaren heeft Apple telkens begin september nieuwe iPhones aangekondigd en half oktober nieuwe iPads. De keynote in oktober wordt dan gecombineerd met de lancering van de nieuwe versie van OS X en nieuwe Mac-hardware. Ook gerenommeerd analist Ming-Chi Kuo heeft laten weten dat hij verwacht dat de productie van de iPad Pro in september of oktober start, waarna het apparaat in het najaar in de winkels zal liggen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar