Terug naar iPad Pro vanaf november in Nederland en België te koop
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad Pro vanaf november in Nederland en België te koop

Door Daan Jeuken7 oktober 2015 13:132 min. leestijd0

De iPad Pro is ook in Nederland en België vanaf november verkrijgbaar. Deze vlieger ging al op voor onder meer Amerika, maar ook wij kunnen dus al voor Sinterklaas een grote iPad op het verlanglijstje zetten.

Vanaf november: eerste groep?

Meer dan ‘Vanaf november verkrijgbaar’ valt er op de website van Apple niet te lezen. Het is dus ook niet bekend of Nederland en België bij de eerste verkoopgroep zit. Bij Amerika staat ook nog alleen ‘Available November’, maar met dertig beschikbare dagen zouden er ook zomaar drie weken tussen kunnen zetten.

iPad Pro-prijzen

De prijs van de iPad Pro kruipt dan ook behoorlijk dicht richting de MacBook Air. Europrijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar de dollarprijzen lopen uiteen van $ 799 tot $ 1079. Bij de iPad Air worden de dollarprijzen rechtstreeks omgezet naar europrijzen, bij de MacBooks en iPhones komt er minstens € 100 bovenop. Dan praten we dus over 900 tot bijna 1200 euro.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Disney Pencil

Apple Pencil

De iPad Pro heeft twee beschikbare accessoires: het Smart Keyboard ($ 169) en de Apple Pencil ($ 99). Afgelopen week mochten tekenaars van Pixar en Disney de iPad Pro en vooral de Pencil al uitproberen. Zij waren behoorlijk enthousiast over de pen en over de manier waarop de iPad Pro omgaat met een rustende pols op het scherm. Via Periscope kun je de bevindingen van Disney’s Product Manager Paul Hildebrandt en ontwerpers Jeff Ranjo en Jeremy Spears terugkijken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar