Terug naar ‘iPad Pro komt toch op 9 september’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPad Pro komt toch op 9 september’

Door Jelle Mol2 september 2015 20:042 min. leestijd0

Mogelijk heeft Apple op 9 september na de aankondiging van de iPhone 6s en nieuwe Apple TV nog een ‘one more thing’ in petto: de iPad Pro. Aangenomen werd dat deze pas het levenslicht zou zien in oktober tijdens de iPad-keynote, maar 9to5Mac beweert nu anders.

iPad Pro concept

iPad Pro op 9 september

Bronnen melden dat de 12-inch iPad, waarover al jaren gesproken wordt, inderdaad iPad Pro gaat heten en op 9 september wordt geïntroduceerd. Samenvallend met de iPhone 6s en Apple TV zou dit meteen verklaren waarom Apple voor een locatie kiest die vele malen groter is dan keynotes van vorige jaren. Behalve een scherm ter grootte van de MacBook krijgt de iPad Pro naar verluidt een stylus met Force Touch, gericht op zakelijke en creatieve gebruikers.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Het nieuwste lid van de iPad-familie zou in november in de winkels komen te liggen en klanten kunnen eind oktober hun pre-order plaatsen. Vanuit dat gegeven lijkt een presentatie in oktober een stuk meer voor de hand liggend, maar een vroege aankondiging is strategisch gezien een slimme zet, zeker als het om een nieuw product gaat. Hetzelfde gebeurde bij de eerste iPhone en iPad, en meer recent ook bij de Apple Watch.

iPad mini 4

Naast de iPad Pro zou dan ook een volgende generatie van de iPad mini worden aangekondigd. Die krijgt hopelijk alles wat eigenlijk de karige update van de iPad mini 3 had moeten zijn. Geruchten wijzen op een A8-processor, ondersteuning voor split-screen in iOS 9 en betere camera’s.

Een nieuwe iPad Air is ook in de maak, maar deze is uitgesteld tot 2016. Als dit allemaal klopt zal de keynote in oktober komen te vervallen; OS X El Capitan en wat vernieuwde Mac-hardware is te weinig nieuws om een event voor te organiseren.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar