Terug naar iPad Pro nu te koop in Nederland
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad Pro nu te koop in Nederland

Door Sven Lamers11 november 2015 10:583 min. leestijd0

De nieuwe iPad Pro is vanaf vandaag te koop in Nederland en België. Deze heeft een scherm van 12,9 inch en bevat de nieuwe A9X-processor. Je kunt de professionele tablet bestellen via de website van Apple. Als je de iPad Pro nu bestelt, is hij over één dag klaar voor verzending en heb je hem waarschijnlijk nog deze week in huis. Vanaf vrijdag is de iPad Pro in de Apple Stores verkrijgbaar.

iPad Pro

Prijs iPad Pro en accessoires

De goedkoopste uitvoering van de iPad Pro met 32 GB kost 919 euro, maar daar ga je snel overheen als je meer opslag, functies en accessoires wilt. Een iPad Pro met 128 GB gaat voor 1099 euro over de toonbank, wil je daar nog 4G (Cellular) bij, zitten we op 1249 euro. Er is geen 4G-model met 32 GB opslag.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Daarnaast verkoopt Apple nog accessoires voor de iPad Pro. Met de Apple Pencil haal je een extreem nauwkeurige stylus voor de tablet in huis waarmee je net als met een echte pen kunt tekenen en schrijven. Deze kost 109 euro. Ben je meer van het typen, dan is het Smart Keyboard voor jou – een soort Smart Cover met geïntegreerd toetsenbord. Deze is nog niet op de website van Apple te vinden, maar volgens de laatste geruchten betaal je er 179 euro voor.

iPad Pro Pencil

Specificaties iPad Pro

Het schitterende Retina-scherm van de iPad Pro meet 12,9 inch, grofweg de grootte van de MacBook. De resolutie bedraagt 2732 x 2048 pixels en geeft een superscherp beeld. Het XXL-scherm van deze iPad is ideaal voor de multitasking-functies in iOS 9 en maakt het mogelijk om twee apps in volledige grootte naast elkaar te tonen.

Bang dat dat de grootte van de iPad Pro ten koste gaat van de draagbaarheid? Geen zorgen. De iPad Pro is slechts 0,8 mm dikker dan de iPad Air 2 en meet daardoor op zijn dikst 6,9 mm. Het gewicht is minstens zo indrukwekkend: met 712 gram is dat nauwelijks meer dan de allereerste iPad, terwijl het apparaat 33% groter is.

Uitgerust met een A9X-processor is de iPad Pro bijna twee keer zo snel als de iPad Air 2, waardoor zelfs het bewerken van 4K-video mogelijk wordt. De batterijduur is met 10 uur vergelijkbaar met de rest van de iPad-familie.

Voor wie?

iPads werden lange tijd beschouwd als typische consumentenelektronica: een beetje surfen, Facebooken en wat video’s kijken. Met de iPad Pro wil Apple daar nu duidelijk verandering in brengen. Ging je voorheen achter de computer zitten om illustraties te maken of video’s te bewerken, straks kan dat allemaal op de iPad Pro. Om de kracht van het apparaat hoef je je geen zorgen te maken. Op papier doet de hardware van de iPad Pro de gemiddelde computer verbleken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar