Terug naar ’iPad Pro en iPad mini 4 komen deze herfst, iPad Air 3 pas in 2016′
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

’iPad Pro en iPad mini 4 komen deze herfst, iPad Air 3 pas in 2016′

Door Sven Lamers16 juli 2015 15:162 min. leestijd0

Apple gaat deze herfst naast de nieuwe iPad mini alleen een grotere iPad Pro met een 12,9-inch scherm presenteren. De iPad Air 3 komt pas in 2016. Althans, dat beweren Aziatische bronnen op Economic Daily News. Volgens het bericht wil Apple op die manier ervoor zorgen dat alle aandacht naar de grotere iPad Pro gaat. Daarnaast wordt in het artikel gesuggereerd dat de vierde iPad mini waarschijnlijk de laatste van zijn soort zal zijn.

ipad-pro-03

Nieuwe iPad Pro

Dat Apple een iPad Pro maar geen iPad Air 3 gaat presenteren, achten wij als weinig aannemelijk. De Pro-versie met groter scherm zou immers altijd een nicheproduct voor professionals blijven, terwijl de iPad Air 3 de universele tablet voor iedereen is. Ook al krijgt de iPad Pro alle aandacht, zal die nooit zo succesvol zijn als een nieuwe Air. Daarnaast waren er ook aanwijzingen dat de iPad Pro pas in november uitkomt, waardoor die sowieso extra aandacht krijgt. De andere iPads zijn meestal direct beschikbaar na de presentatie in oktober.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De laatste iPad mini 4

Het gerucht dat Apple na de iPad mini 4 met deze tabletlijn zal stoppen, zou daarentegen wel mogelijk kunnen zijn. Er is al eerder gebleken dat Apple’s nieuwe, grotere telefoons de verkoop van de iPad kannibaliseren. De komst van een nieuwe iPhone 6s Plus in september zou dit proces nog kunnen bevorderen. Een andere mogelijkheid  is dat Apple in de toekomst de iPad mini- en iPod touch-lijn samenvoegt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar