Terug naar ‘iPad Pro 2021 met mini-led verschijnt in maart’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPad Pro 2021 met mini-led verschijnt in maart’

Door Koen van Ekeren8 januari 2021 11:092 min. leestijd0

Ben je uit op een nieuwe, professionele iPad? Bewaar je geduld dan nog even, want alles wijst erop dat Apple in maart van dit jaar de volgende generatie iPad Pro 2021 lanceert. Die is het wachten waard, want de vijfde generatie iPad Pro is het eerste Apple-apparaat met mini-led scherm.

iPad Pro 2021 maart

iPad Pro 2021 in maart

Volgens het wisselend betrouwbare Macotakara brengt Apple in maart 2021 twee iPad Pro-modellen uit. Opnieuw gaat het om iPad modellen met een 11 en 12,9-inch scherm. Alleen de grootste iPad Pro zou worden uitgerust met een scherm van mini-led.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Het uiterlijk van de iPads lijkt naar verwachting veel op dat van de huidige generatie (nu voor € 1.034). Wel zijn er kleine veranderingen, weet Macotakara. De cameramodule op de achterkant van de iPad Pro is nu nog een bobbel, maar bij de iPad Pro 2021 zullen de lenzen niet langer uitsteken. De achterkant is dan helemaal vlak.

Verder beweert de bron dat de 12,9-inch iPad Pro 2021 een iets dikkere behuizing heeft (0,5 mm). Dit zou nodig zijn om plaats te bieden aan het nieuwe mini-led scherm. Mini-led is een nieuwe schermtechniek voor lcd-schermen. Het heeft veel van dezelfde voordelen als oled, maar is energiezuiniger en goedkoper om te produceren. Bovendien is het risico op inbranden kleiner.

iPad 2021

Naast de Pro-modellen mogen we ook een nieuw instap-model iPad verwachten. Volgens een eerder gerucht van Macotakara is deze gebaseerd op de iPad Air 3, met smalle randen en een dunnere behuizing. Wel blijft de thuisknop behouden.

Wil je op de hoogte blijven van geruchten over nieuwe iPads? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Bron: Macotakara

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar