Terug naar iPad mini met Retina-display nu te koop
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad mini met Retina-display nu te koop

Door Daan Jeuken12 november 2013 10:322 min. leestijd2

Apple heeft zonder verdere mededeling de iPad mini met Retina-display in de verkoop gezet. De nieuwe mini heeft in de Nederlandse Store een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Update: via een reservering kun je hem ook vanavond al ophalen in de Apple Store.

‘Later in november’

Bij de iPad-keynote wist Apple nog niet te vertellen wanneer de iPad mini met Retina-display precies in de verkoop zou gaan. Dat blijkt vandaag dus het geval. Ga je op de Nederlandse Apple-website naar de iPad, dan staat bij de mini nog steeds ‘Later in november verkrijgbaar’. Ga je echter naar de Store, dan kun je hem al bestellen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Vanaf € 389

De iPad mini met Retina-display is verkrijgbaar vanaf 389 euro. Dat is 90 euro goedkoper dan de volwaardige iPad. Voor respectievelijk 32, 64 of 128 GB, betaal je steeds 90 euro meer. De wifi+cellular-versie begint bij 509 euro en gaat voor meer geheugen met dezelfde stappen omhoog.

Size matters

De keuze tussen de iPad Air en de iPad mini met Retina-display is dit jaar moeilijker dan ooit. Het prijsverschil van 90 euro is niet gigantisch, terwijl de specificaties identiek zijn. De enige afweging die je moet maken is dus: wil je liever een iets kleinere iPad, of liever een iets grotere?

Update: vanavond ophalen

De iPad mini is vanaf vanavond ook al in de Apple Store verkrijgbaar. Je kunt hem hier reserveren en vanavond bij de Apple Store in Amsterdam ophalen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
rene van eynde
Lezer
rene van eynde

Ik dacht dat de ipad air iets kleiner was dan de ipad. Je kiest dus tussen iets kleiner dan de ipad, namelijk de ipad air of nog iets kleiner: de ipad mini of nog iets kleiner de Iphone of nog iets kleiner : de ipod, die alles doet wat ik nodig heb.

DBL1985
Lezer
DBL1985

Voor zover ik weet is de iPad Air van beeld formaat nog altijd even groot als de originele iPad, ze hebben de zijkanten (bezels) gewoon verkleint en dat kan ik alleen maar toejuichen, Ik ben van plan om mijn iPad 3th gen te verkopen en de iPad Air te kopen. Ik vraag me eigenlijk af wanneer de release wordt vrijgegeven van de Mac Pro! Daar zit ik pas op te wachten 😀 De prijs van de 6-core valt alvast nog mee, (mits ik een paar maanden spaar) ik ben echter benieuwd naar de 8 & 12 core :/