Terug naar iPad mini 3: € 100 meer voor alleen Touch ID
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad mini 3: € 100 meer voor alleen Touch ID

Door Jelle Mol17 oktober 2014 07:552 min. leestijd0

iPad mini 3

In een flits kwam ie gisteren voorbij: de iPad mini 3. Na een uitgebreide bespreking van de iPad Air 2 nam Phil Schiller nog geen halve minuut de tijd voor het kleine iPad-broertje. Dat is geen toeval, want behalve Touch ID en een gouden kleuroptie is er niets nieuw ten opzichte van de vorige generatie.

Weinig waar voor je geld

Omdat de iPad mini 2 ook nog leverbaar is, betaal je in feite € 100 extra voor alleen Touch ID of een gouden variant (bij 16 GB). De iPad mini 3 biedt daarmee van alle iPads het minste waar voor je geld. Omdat de variant met 32 GB is komen te vervallen, is een iPad mini 3 met meer opslag (64 GB) zelfs € 150 duurder dan de iPad mini 2 met 32 GB opslag.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Ben je van plan een iPad mini te kopen? Dan kan de keuze niet moeilijk zijn. Wil je per se Touch ID en/of een gouden iPad, dan ben je overgeleverd aan de iPad mini 3. In alle andere gevallen heb je met de iPad mini 2 voor minder geld een apparaat dat hetzelfde kan.

Touch ID op een iPad

Het nut van Touch ID op een iPad valt overigens nog vies tegen. Uiteraard kun je je iPad mini 3 ermee beveiligen en kunnen andere apps gebruikmaken van vingerafdruktoegang. Dat is echter meer een handigheidje dan essentiële beveiliging zoals bij de iPhone, tenzij je je iPad veel buitenshuis gebruikt. Ook kan Touch ID gebruikt worden voor online aankopen met Apple Pay, maar zolang deze dienst nog niet in Nederland beschikbaar is, heb je daar helemaal niets aan.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar