Terug naar "iPad komt in september voor 420 euro"
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

"iPad komt in september voor 420 euro"

Door Redactie iCreate19 april 2010 09:011 min. leestijd2

De Apple iPad gaat 420 euro kosten en verschijnt in september op de Nederlandse markt. Dit schrijft FrieslandCampina in de spelvoorwaarden van een Flashgame op Hyves.

FrieslandCampina geeft viermaal de Apple iPad weg als ultieme prijs voor hun Chocomel-Flashgame. In de actievoorwaarden van het spelletje staat het volgende geschreven:

4 x Apple I-pad ter waarde van €420,-. Deze prijs kan pas worden uitgekeerd in september 2010 in verband met de beschikbaarheid van dit nieuwe product in Nederland.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De tenenkrommende schrijffout (I-Pad in plaats van iPad) heb ik bewust laten staan.

Hoe komt FrieslandCampina aan deze informatie? Wellicht is Steve Jobs een groot Chocomel-fan en dus niet te beroerd om de zuivelgigant deze nieuwtjes in te fluisteren. Ik acht de kans groter dat zowel de prijs als de datum een wilde gok zijn. Een Nederlandse release in september is mogelijk, dat ligt tenslotte nog maanden van ons verwijderd. Maar het prijskaartje van 420 euro lijkt mij te positief, ik zet in op een prijs van 449 euro (zie berekening).

De iPad wordt eind mei in enkele grote Europese landen verwacht. Apple heeft nog niet officieel bekend gemaakt wanneer de iPad naar Nederland komt of welke euro-prijzen ze hanteren.

De actievoorwaarden

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Stonehead
Lezer
Stonehead

Gefeliciteerd! Een derdehands scoop van prutsite MobileCowboys waarvan de nieuwswaarde zelfs op Tweakers.net gisterochtend al sterk werd betwijfeld. Je hoeft tegenwoordig maar te roepen dat je een iPad weggeeft en je bent nieuws.

Je zet niet voor niks zelf al vraagtekens bij dit bericht. Besteed dan liever redactionele moeite aan iets wat wél interessant is.

Sypie
Lezer
Sypie

En dan ook nog te winnen met een Flash-spelletje, hoe ontzettend dubbel…

Dit is geen nieuws, alleen een suggestie. En gratis reclame voor de zuivelfabrikant en Apple. Weer krijgt Apple het voor elkaar om geen cent uit te geven in Nederland aan Marketing.