Terug naar iPad is grote iPhone volgens AppleCare
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad is grote iPhone volgens AppleCare

Door Redactie iCreate15 maart 2010 17:041 min. leestijd0

De iPad past volgens Steve perfect tussen de iPhone en de MacBook. Voor het aanschaffen van AppleCare wordt de iPad echter bestempeld als een grote iPhone, de garantie wordt verlengd naar slechts twee jaar. Terwijl AppleCare voor de MacBook een periode bestrijkt van drie jaar.

In de Verenigde Staten kost AppleCare voor de iPad 99 dollar. Klanten die deze investering maken verlengen de garantietermijn van één naar twee jaar en genieten eveneens twee jaar van telefonisch support. Support die zonder AppleCare voor 90 dagen wordt aangeboden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ik vind 99 dollar een behoorlijk fors bedrag, toch lijkt het niet buiten proporties. Een Mac Mini, kost grofweg hetzelfde als een iPad, geniet met AppleCare een jaar langer van garantie maar Apple rekent dan ook 149 dollar.

Dat neemt niet weg dat een periode van twee jaar voorbij vliegt en veel consumenten iPods en iPhones letterlijk verslinden. Om het jaar een nieuwe telefoon kopen is heel normaal. Nu Apple de iPad in hetzelfde garantie-straatje plaatst als de iPhone vrees ik dat Steve hetzelfde kooppatroon voor ogen heeft. Dat terwijl ik de iPad, net als een MacBook, koop voor meerdere jaren.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Volgend bericht
Accu leeg, iPad weg
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar