Terug naar [update] iPad behuizing klaar voor camera
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

[update] iPad behuizing klaar voor camera

Door Redactie iCreate2 februari 2010 11:482 min. leestijd0

De iPad is niet voorzien van een camera. De behuizing van de iPad denkt hier echter anders over. Het Amerikaanse reparatiebedrijf Mission: Repair plaatst foto’s van de eerste iPad (reparatie)onderdelen. Het metalen frame blijkt een opening te bevatten met de precieze afmetingen van een camera uit de Unibody MacBook. De lens zit voor de opening, de LED past en de sensor voor het omgevingslicht heeft ook zijn plekje.

iPad camera

Boven: iPad frame. Midden: camera. Onder: MacBook frame

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Als deze foto’s echt zijn zal de tweede versie iPad een camera bevatten. Een camera in de toekomstige versie van de iPad is niet schokkend. Het is wel schokkend als Apple doelbewust de camera achterhoudt in de eerste versie iPad. Wellicht onder het mom van; “de iPad verkoopt zo ook wel.”

Als een camera mogelijk is, kan dit dan ook?

  • Aan de bovenkant blijkt plotseling ruimte voor een USB-aansluiting. Ideaal om een stick in te pluggen en gegevens te kopiëren.
  • De zijkant van de iPad heeft een extra sleuf in de vorm van een SD geheugenkaart. Digitale foto’s direct uit de camera in de iPad zonder tussenkomst van adapter.
  • Het gehele frame blijkt toch niet van metaal maar van een flexibel materiaal. Nu is de rechthoeke iPad uit te rekken tot een breedbeeld multimediamachine.

Eind maart worden de eerste iPads met WiFi uitgeleverd.

[Update]

Op de website van onze engelstalige collega’s is onderstaande afbeelding opgedoken. Dit screenshot van de iPad Keynote toont Steve Jobs met een iPad die voorzien is van een camera(?).  Het staat natuurlijk ter discussie of dit ook daadwerkelijk een camera is. Het zou alles kunnen zijn: van een vlekje op de lens tot de weerspiegeling van een lamp.

iPad camera screenshot

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar