Terug naar iPad 2 juli bij MediaMarkt: kijken niet kopen?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad 2 juli bij MediaMarkt: kijken niet kopen?

Door Redactie iCreate3 juni 2010 16:122 min. leestijd0

Er is sprake van dat de iPad vanaf 2 juli bij MediaMarkt in de winkels zal staan; ter demonstratie. Maar is hij dan ook te koop? Ik betwijfel het. Dit is wat we weten:

Een anonieme tipgever van OneMoreThing is vanmiddag met een interne mailing van Media Markt op de proppen gekomen. In het bericht wordt het personeel opgeroepen een verkooptraining te volgen over de iPad.

Op maandag 21 juni wordt een verkooptraining georganiseerd van 13.00 – 18.00 uur in Amsterdam. Het is van groot belang dat iedereen deze training volgt, anders kun je de iPad niet verkopen!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Vervolgens worden er data genoemd. In de periode van 21 juni tot 2 juli moeten in alle filialen van MediaMarkt de iPads geïnstalleerd worden.

‘Ook moeten de iPads in de periode tussen 21 juni en 2 juli in alle vestigingen geïnstalleerd worden. Dit moet gebeuren op één avond in alle winkels, buiten openingstijden.’

 

Het lijkt een zekerheid dat je vanaf 2 juli – misschien al eerder, want het installeren begint dus al in juni – met de iPad kunt spelen bij MediaMarkt. Ik betwijfel echter of Apple’s tablet dan ook al te koop zal zijn. Ik zal uitleggen waarom ik dat niet verwacht:

  1. Apple zegt dat de iPad in Nederland vanaf juli beschikbaar is. Theoretisch kan dit 2 juli zijn, maar Apple heeft er een handje van om de lanceerdatum te rekken tot het eind van de maand.
  2. De Europese iPad-lancering vond plaats in mei. Apple nam reserveringen aan vanaf 10 mei, met de daadwerkelijke lancering op 28 mei. Het zou dan ook logisch zijn dat MediaMarkt vanaf 2 juli reserveringen aanneemt, met de daadwerkelijke lancering later in de maand.

Contact met MediaMarkt brengt ons niet verder. Ze kunnen mijn theorie niet bevestigen en ze willen ook geen zekerheid geven of 2 juli de Nederlandse releasedatum wordt.

Wellicht komt Steve Jobs volgende week met het verlossende woord tijdens zijn WWDC-keynote.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar