Terug naar iPad 2: Gewichtsverlies en kinderziektes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad 2: Gewichtsverlies en kinderziektes

Door Redactie iCreate14 maart 2011 14:192 min. leestijd0

Nu de iPad in de winkel ligt uit de winkels vliegt in Amerika, druppelen langzaam de eerste ervaringen binnen. Het nieuwe model zou vooral aanmerkelijk lichter en sneller zijn dan zijn voorganger, terwijl de camera’s stiekem toch een beetje tegenvallen. We zetten een paar vroege observaties op een rijtje:

Gewichtverlies
9to5mac.com
meldt dat iPhone reparatie-experts erachter zijn gekomen dat 75% van het gewichtsverlies komt door het gebruik van lichter glas. Dat hebben ze ontdekt door het model uit elkaar te schroeven, wat nodig is om de nodige kennis over de hardware te vergaren.

iFixit
iFixit.com heeft ook al een dergelijke vivisectie uitgevoerd en opgesomd in een YouTube-filmpje:

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Gele waas
Ondertussen zijn ook de eerste kinderziektes ontdekt. Zo bericht Macrumors.com dat de iPad 2 een gele waas op het scherm kan hebben. Reden om van je garantie gebruik te maken? Niet helemaal. Foxconn gebruikt het zogeheten ‘Organofunctional Silane Z-6011 ‘ om de lagen glas tegen elkaar te plakken. Dit spul levert een gele waas op die langzaam verdwijnt. Blijkbaar verscheept Apple (of Foxconn) de iPad zo snel dat dit nog niet helemaal is gebeurd. Maar gebruik je gloednieuwe iPad 2 een paar dagen en de waas verdwijnt als sneeuw voor de zon.

De iPad 2 gaat dus als warme broodjes over de toonbank, maar blijkbaar vliegen ze zo snel de deur uit, dat sommigen nog niet helemaal zijn afgekoeld…

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar