Terug naar iPad 2-gekte in de VS
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad 2-gekte in de VS

Door Redactie iCreate14 maart 2011 15:402 min. leestijd1

Afgelopen vrijdag ging de iPad 2 in Amerika in de verkoop en net als vorig jaar bij de iPad 1 liep het weer storm. In lange rijen stonden de wachtenden voor de deuren van de Amerikaanse APR’s. Zo ook in New York, waar studente Amanda Foote er 41 uur wachten voor over had om geen iPad 2 te bemachtigen: op het moment dat ze vooraan stond, verkocht ze haar plekje in de rij voor 900 dollar aan een ontwikkelaar, die voor een zakenreisje snel een iPad 2 nodig had.

Lady Gaga
Ja, dat is ook een manier van bijverdienen. Die Amanda hoefde helemaal geen iPad, ze had gewoon geld nodig om kaartjes voor een concert van Lady Gaga te kunnen kopen. Slim bekeken, maar ze is de enige niet die dit probeert. Met levertijdenvan 3 tot 4 weken in de Apple Store, bieden heel wat mensen aan voor een vergoeding van pakweg 100 tot 1000 dollar voor je in de rij te gaan staan.

eBay
Degenen die de pech hebben en voor een gesloten deur uitkomen, of met uitverkochte iPad 2-voorraden worden geconfronteerd, kunnen een kansje wagen op E-Bay, alwaar de iPad 2 met een extra ‘toeslag’ te koop wordt aangeboden. De meeste verkopers blijven daarbij realistisch met een toeslag van hooguit 200 dollar boven op de reguliere prijs, maar uitschieters van 1000 tot 4000 dollar komen ook voor. Sommige Amerikanen maken het zelfs erg bont, want de hoogste vraagprijs die op eBay werd aangetroffen, bedroeg 199.999.99 dollar, inclusief verzendkosten. Voor sommigen is de iPad 2 nu al goud waard.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Kevin
Lezer
Kevin

Is hij niet al ergens eerder te krijgen? Heb op http://www.apple.com gekeken maar kan daar niets vinden