Terug naar iPad 2 en iOS 4.3 volgende week onthuld?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad 2 en iOS 4.3 volgende week onthuld?

Door Daan Jeuken4 februari 2011 15:552 min. leestijd1

Het lijkt erop dat Apple volgende week iOS 4.3 gaat lanceren met een officiële presentatie. Tevens doen de geruchten dat tijdens dit media-event ook de iPad 2 voor het eerst zal worden getoond.

Abonnementen
iOS 4.3 kan niet meer lang op zich laten wachten, nu de iPad-krant The Daily is gelanceerd. Om je te abonneren op deze krant moet het mogelijk zijn om in-app-abonnementen aan te schaffen en dat kan pas vanaf iOS 4.3. The Daily is de eerste twee weken nog gratis, in die tijd zal iOS 4.3 gelanceerd moeten zijn. Er wordt gesproken over komende week, maar ook de datum 13 februari zingt rond.

De iPhone SE 2022 nu tot €72 korting en 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone SE 2022 nu tot €72 korting en 3 maanden gratis Apple TV+!

• Hoge korting op internetbundels
• Dubbele data als je internet van KPN hebt

Hotspot
Behalve het afsluiten van abonnementen zal iOS 4.3 het ook mogelijk maken om je telefoon als hotspot te gebruiken, zodat je je internetverbinding kunt delen. Als promotie zal Verizon deze optie heel kort exclusief mogen aanbieden. Het feit dat AT&T de datum van 13 februari al eens liet vallen in combinatie met hotspot doet vermoeden dat iOS 4.3 inderdaad komende week zijn intrede zal doen, en dat AT&T na de korte exclusiviteitsperiode van Verizon op 13 februari zal volgen.

iPad 2
De aankondiging van iOS 4.3 is niet meer dan logisch. Wat spannender is, is het gerucht dat tijdens deze presentatie ook de eerste beelden van de iPad 2 zullen worden getoond. En wel als ‘One More Thing’-verrassing, aan het eind van de presentatie. De officiële lancering zal dan in april plaatsvinden, volgens de geruchten.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand op unlimited data en 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand op unlimited data en 3 maanden Apple TV+

• En €96 korting op je toestel
• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Gidoni
Lezer
Gidoni

Spannend 😀

ben benieuwd die Hotspots ben ik wel heel erg blij mee als die zouden komen!,. maar die is toch uit de laatste bet’a gehaald? of had ik dat nou mis gelezen? op mac world?

maar goed die Ipad 😀 heerlijk 😀 ik wil die zo graag hebben, maar het was wikke of wegen heb nu eerst de Imac gekocht afgelopen oktober, dus geen Ipad, maar nu de geruchten harder worden kijk ik er met grote ogen naar uit, 😀 dit jaar wordt mijn verzameling mac producten uit gebreid! ,