Terug naar iOS4 maakt jailbreaken iPhone 3G kinderspel
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS4 maakt jailbreaken iPhone 3G kinderspel

Door Redactie iCreate22 juni 2010 15:352 min. leestijd0

Apple lanceerde gisteravond iOS4, het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone en iPod touch. De hipste nieuwe functies – zoals multitasking en instelbare achtergronden – zijn echter niet beschikbaar voor de iPhone 3G en iPod touch 2G. Jailbreaken biedt een verrassend eenvoudige oplossing.

Jailbreaken
Nog voor de lancering van iOS4 was al bekend dat, volgens Apple, het geheugen van de iPhone 3G niet toereikend was voor multitasking. Toch wisten we ruim een week voor de komst van iOS4 onze iPhone 3G te jailbreaken, te voorzien van iOS4 en de missende functies handmatig te activeren. De complete uitleg publiceerden we in een 15 stappen tellende workshop, een stappenplan van ongeveer een uur. Dat kan nu veel sneller en eenvoudiger.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Fluitje van een cent
Met de nieuwe versie van de RedSn0w jailbreaksoftware ren je binnen een half uur door het jailbreak-proces. Je hoeft geen regels code toe te voegen of door bronbestanden van je iPhone te ploegen: jailbreaken is nu een fluitje van een cent.

Vernieuwde workshop
Ik heb de oorspronkelijke workshop aangepast voor de nieuwe jailbreaksoftware en nieuwe versies van iOS4 en iTunes 9.2. Met onze vernieuwde workshop is het activeren van multitasking en instelbare achtergronden op de iPhone 3G en iPod touch 2G kinderspel.

Ga jij alle iOS4-functies activeren op jouw iPhone 3G?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar