Terug naar iOS 9.3 is inmiddels beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 9.3 is inmiddels beschikbaar

Door Laura Grootaarts21 maart 2016 19:492 min. leestijd0

Update: iOS 9.3 – tijdens de keynote door Apple aangekondigd – is inmiddels te downloaden. Bekijk de leukste nieuwe functies.

Apple heeft tijdens de keynote van bekendgemaakt dat iOS 9.3 vanavond nog beschikbaar komt. Het is de derde grote update voor het in september verschenen besturingssysteem.

Verrassende tussenstap

Voor een tussenstap heeft deze update behoorlijk wat te bieden. De meest in het oog springende nieuwe functie is Night Shift, een speciale nachtmodus die de blauwe kleur uit het scherm van je iPhone of iPad filtert, wat je nachtrust ten goede komt.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Verder zijn er nieuwe 3D Touch-functies, kun je je notities beter beveiligen en je gezondheid scherper in de gaten houden. Het is gemakkelijker om via iCloud je boeken te lezen op verschillende apparaten. En zoals ook eerder al aangekondigd heeft iOS 9.3 heel wat in zijn mars voor wat betreft het onderwijs.

iPad met iOS 9.3 in het onderwijs

Updaten naar iOS 9.3 is heel eenvoudig

Wanneer de update straks beschikbaar is, kun  je hem direct via je iPhone, iPad of iPod touch downloaden via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven aan het Instellingen-menu gewoon naar ’software’, want dan kom je er ook.

iOS 9.3 is straks ook te downloaden en installeren via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad of iPod touch met een kabeltje aan op je Mac of pc, selecteer in iTunes je apparaat en kies voor ‘Zoek naar update’.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar