Terug naar iOS 9.3.2 is uit: dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 9.3.2 is uit: dit moet je weten

Door Laura Grootaarts17 mei 2016 08:582 min. leestijd7

Apple heeft gisteren iOS 9.3.2 uirgebracht. Deze update van het besturingssysteem biedt vooral beveiligingsupdates en oplossingen voor problemen. De update is te downloaden voorde iPhone, iPad of iPod touch.

Let op: Heb je een 9,7-inch iPad Pro? Wacht dan even met het installeren van de update, want hiermee worden problemen gemeld. Lees meer over de problemen met de 9,7-inch iPad Pro.

Vernieuwingen en verbeteringen

De belangrijkste verbetering die iOS 9.3.2. brengt, is dat het probleem met bluetooth is opgelost. De iPhone SE had problemen met bluetooth-apparaten: de audiokwaliteit liet te wensen over. Niet handig als je in de auto handsfree wilde bellen. Verder zijn er verbeteringen aangebracht in het woordenboeken en aan het Japanse toetsenbord. iOS 9.3.2 bevat een flinke lijst met kleine vernieuwingen en verbeteringen. Wil je ze allemaal zien? Dat kan via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Tik hier op ‘Meer informatie’ voor de volledige lijst met veranderingen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iOS 9.3.2

iOS 9.3 werd eind maart direct na de Apple keynote gelanceerd, maar dat ging niet van een leien dakje. Al in de eerste week meldden voornamelijk iPhone-gebruikers dat ze geen linkjes meer konden openen. Daarop werd al vrij snel iOS 9.3.1 uitgebracht. Enkele weken later is dus al tijd voor weer een nieuwe versie.

Hoe moet je updaten naar iOS 9.3.2?

Via je iPhone: ga naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven aan het Instellingen-menu gewoon naar ’software’, want dan vind je de update ook.

Via je Mac of pc: updaten kan via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad of iPod touch met een kabeltje aan op je Mac of pc, selecteer in iTunes je apparaat en kies voor ‘Zoek naar update’. De update beslaat ongeveer 55,6 MB, maar de precieze grootte hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

Meer weten over iOS? In iCreate 78 vind je 99 tips voor iOS 9. Bestel het nummer nu in onze webshop.

iCreate 78

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

7
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jan
Lezer
Jan

na update 9.3.2 werkt numbers en key note niet meer

1eHans
Lezer
1eHans

En 9.3.2 heeft juist een bluetooth probleem gecreëerd met mijn barkit in zowel mijn Audi en Mini (iPhone 6S)

Jeffrey
Lezer
Jeffrey

Ook ik heb sinds de update een probleem met mijn KarKit. Hij hapert nu heel de tijd waardoor gesprekken totaal onverstaanbaar zijn en ik gedwongen wordt om met de telefoon in mijn hand te bellen.

Arnaud Heymel
Lezer
Arnaud Heymel

CarKit problemen zoals door Jeffrey beschreven heb ik nu ook….In de auto bellen KAN gewoonweg niet meer. Ik wil HEEL graag terug naar een vorig systeem…

Gerhard Setz
Lezer
Gerhard Setz

Sinds enige tijd heb ik de indruk dat mijn IPhone 5 (iOS 9.3.2)op de bluetooth stand een overheersende situatie creëert. De hulpapparatuur voor mijn hoorapparatuur gebruikt ook blue tooth. De bluetooth verbinding met andere voorzieningen, zoals de TV, worden overheerst door de prikkels die het van de iPhone krijgt. Het geluid van de TV wordt volledig vervormd en is niet meer verstaanbaar. Met de iPhone 4 van mijn vrouw (iOS 7.1.1) heb ik geen probleem. Ik kan via bluetooth goed bellen maar ook het signaal van de bluetooth verbinding met de TV is prima. Ik wil terug naar een betrouwbare… Lees meer »

Chloë Nys
Lezer
Chloë Nys

Ik kan sommige letters niet meer typen zoals ‘h’ ‘u’ ‘v’… de andere gaan nog wel maar als ik deze wil gebruiken niet.

Margreet
Lezer
Margreet

Sinds de up loading naar de 9.3.2 maakt mijn iPhone dubbele foto’s en komen berichten naar een gmail adres dubbel aan .