Terug naar iOS 9.3.2 niet meer beschikbaar voor 9,7-inch iPad Pro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 9.3.2 niet meer beschikbaar voor 9,7-inch iPad Pro

Door Laura Grootaarts22 mei 2016 10:242 min. leestijd0

Het is niet meer mogelijk om met een 9,7-inch iPad Pro te updaten naar iOS 9.3.2. Bij een aantal gebruikers liep de iPad vast bij de update. Apple erkent dat er problemen zijn en is gestopt met de uitrol van de nieuwste iOS-versie op de kleinere iPad Pro.

Vastgelopen iPad Pro

De update van het besturingssysteem kwam begin deze week uit, en al snel bleek dat de 9,7-inch iPad Pro vast kon lopen. De update veroorzaakte ‘error 56’, wat wijst op hardware-problemen. Zelfs het herstellen van de iPad via iTunes was niet meer mogelijk. Het probleem doet zich overigens niet voor op de 12,9-inch iPad Pro en andere iOS-apparaten en het is nog onduidelijk hoeveel iPads zijn vastgelopen.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Update 9.3.2 teruggetrokken

Een woordvoerder van Apple heeft nu tegen 9to5Mac gezegd dat er inderdaad een probleem is: ‘We werken aan de oplossing voor een probleem dat zich voordoet op een klein aantal iPads bij het updaten van de software. Er komt zo snel mogelijk een update.’ Als je iOS 9.3.2 nog niet geïnstalleerd had op je iPad Pro, dan zie je de update nu ook niet meer verschijnen onder ‘Algemeen>Software-update’. iOS 9.3.1 wordt daar dan bestempeld als meest recente versie van de update.

Heb je de update geïnstalleerd op je 9,7-inch iPad Pro en krijg je hem nu niet meer aan de praat? Neem dan contact op met Apple Support.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar