Terug naar iOS 5 pas na de WWDC?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 5 pas na de WWDC?

Door Redactie iCreate28 maart 2011 16:202 min. leestijd0

Sinds gisteren gonst het op het internet van de geruchten over iOS 5. Het besturingssysteem van de iPhone, iPad, iPod touch en de Apple TV krijgt ieder jaar een nieuwe versie, die tot op heden altijd in april is aangekondigd. Zo bouwde Apple altijd langzaam de hype op naar de nieuwe iPhone. Wij zitten dus op de redactie al een tijdje af te tellen…

WWDC
Tot er plotseling geruchten opdoken die stelden dat Apple iOS 5 pas in de herfst gaat uitbrengen. En die geruchten lijken nu waarheid te worden: Apple verzond vandaag de uitnodigingen voor de WWDC (het jaarlijkse ontwikkelaarscongres van Apple) waarop duidelijk staat dat de show een glimp geeft van de toekomst die iOS en Mac OS X te wachten staat. iOS 5 in de herfst is dan opeens geen gekke aanname meer.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

iOS 5 later dan de iPhone 5?
Maar wat betekent dat voor de nieuwe iPhone, die altijd in de zomer uitkomt? Gaat Apple die echt eerder uitbrengen iOS 5? Dat lijkt niet echt heel logisch. En waarom wijkt Apple opeens van een schema af, dat doorgaans zo secuur loopt als dat van een Zwitsers horloge?

Het kan haast niet anders, of ze zijn in Cupertino met iets spannends bezig. In de herfst (ofwel, september/oktober) worden traditioneel ook de nieuwe iPod touch en Apple TV aangekondigd. Apple wil blijkbaar ALLE iOS-apparaten tegelijkertijd updaten. En aangezien we nog steeds op die cloud-diensten wachten (zoals iTunes-streaming), zou het nog wel eens een hete herfst kunnen worden voor Apple-liefhebbers.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 5
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar