Terug naar 'iOS 4.3 maakt app-abonnementen mogelijk'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iOS 4.3 maakt app-abonnementen mogelijk'

Door Daan Jeuken24 november 2010 10:352 min. leestijd0

iOS 4.2 heeft pas net het levenslicht gezien of het uitkijken naar zijn opvolger is alweer begonnen. Naar de nieuwe functies blijft het nog even gissen, maar één van de grootste aankondigingen zal zijn dat het mogelijk wordt om app-abonnementen af te sluiten. Daarnaast wordt verwacht dat de AirPrint-problemen in iOS 4.3 worden aangepakt.

The Daily News
De mogelijkheid om abonnementen af te sluiten hangt nauw samen met de eerste iPad-krant die aanstaande is: The Daily News. Dit zal de eerste krant worden die niet op papier, maar uitsluitend op iPads en andere tablets wordt uitgebracht. Door de lage productiekosten zal een weekabonnement slechts 99 dollarcent kosten. De krant zal rond kerstmis in bètamode worden gelanceerd, om begin 2011 officieel van start te gaan. De presentatie staat gepland op 9 december en zal groots worden aangepakt, met mediamagnaat Rupert Murdoch en Steve Jobs op het podium.

Ook vertraagd?
De lancering van versie 4.3 stond oorspronkelijk gepland op 13 december, maar het is niet bekend of de vertraging van zijn voorganger invloed heeft op deze datum. De presentatie van 9 december lijkt behoorlijk vast te staan en Apple zal vervolgens niet lang willen wachten met de lancering van iOS4.3. The Daily wil immers voor kerst de lucht in en om abonnementen af te sluiten is een software-update nodig. Als dat geen stok achter de deur is…

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar