Terug naar iOS 4.1 verschijnt woensdag, iOS 4.2 in november
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 4.1 verschijnt woensdag, iOS 4.2 in november

Door Redactie iCreate3 september 2010 11:052 min. leestijd2

Normale foto links, HDR-foto rechts [foto’s: AppleInsider]

iOS 4.1
Na wekenlang zeuren krijgen iPhone 3G-gebruikers eindelijk de update die hun toestel weer wat sneller moet maken: iOS 4.1. Dit softwarepakketje staat voor 8 september in de planning, dat is volgende week woesdag.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Een gebrek waar ik over klaag in de review van ‘iMovie voor iPhone’ in iCreate 21 wordt ook verholpen. Ik heb het natuurlijk over het draadloos uploaden van HD video. Voorheen was een USB-kabel vereist om video’s in HD-resolutie van je iPhone 4 te halen, vanaf woensdag kan dit ook via WiFi-verbinding.

Gamers en fotofanatiekelingen moeten iOS 4.1 ook in de gaten houden. Met de komst van Game Center kunnen gamers tegen elkaar strijden. De fotografen kunnen ondertussen spelen met High Dynamic Range foto’s. HDR is een softwarefoefje dat vliegensvlug drie foto’s maakt – één gewone, één onderbelicht en één overbelicht – en deze combineert tot een mooier plaatje, een HDR-foto.

iOS 4.1 verschijnt 8 september voor de iPhone en iPod touch en het is een gratis update. De nieuwe iPod touch is standaard al uitgevoerd met iOS 4.1.

iOS 4.2
Maar met de komst van versie 4.1 is het iOS-feestje nog niet afgelopen. Tijdens het Apple-evenement van afgelopen woensdag maakte Steve Jobs bekend dat iOS 4.2 in de pijplijn zit en in november het levenslicht ziet.

Met de komst van iOS 4.2 maakt de iPad eindelijk kennis met de vierde versie van iOS. iPad-gebruikers moeten het nu nog doen met versie 3.2 en dus zonder multitasking of het aanmaken van mappen. Alle toffe functies die de iPhone en iPod touch nu al tot hun beschikking hebben komen eind dit jaar, samen met draadloos printen en ondersteuning voor Airplay, naar de iPad. Maak denk nou niet dat je als iPad-gebruiker dan voor loopt op de iPhoners, want iOS 4.2 komt in november ook naar de iPhone en iPod touch.

Kijk voor meer informatie over iOS 4.2 op Apple’s speciale iOS-pagina.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jordy
Lezer
Jordy

Hehe eindelijk! woensdag word me iPod Touch weer vlotter!

Namens Bollie
Lezer
Namens Bollie

R.I.P BOllie Baby