Terug naar iOS 4.1 verraadt nieuw Apple product
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 4.1 verraadt nieuw Apple product

Door Redactie iCreate20 augustus 2010 11:422 min. leestijd0

Apple is intern de eerste grote update aan het testen van iOS. De 4.1 update zit nu in de beta fase en zal in de komende weken worden uitgerold. Het meest interessant aan de 4.1 versie van Apple’s mobiele besturingssysteem is misschien wel niet dat iOS verbeteringen en nieuwe functies heeft. Écht interessant is namelijk de ontdekking dat Apple aan het testen is op nieuwe en zelfs onbekende apparatuur. Anonieme bronnen melden aan AppleInsider dat uit de bestanden van iOS 4.1 blijkt dat de update op drie nieuwe apparaten wordt getest.

Het eerste nieuwe apparaat is een iPod 4.1 oftewel een vierde generatie iPod. Apple zal deze waarschijnlijk volgende maand onthullen op hun jaarlijkse media evenement. Het gerucht is dat het hier gaat om een nieuwe iPod touch die, behalve een gelikt uiterlijk, ook een retina display, twee camera’s en een A4 processor zal krijgen.

Het tweede apparaat heeft de aanduiding iProd 2.1 en is een nieuwe uitvoering van de iPad. Het is nog onduidelijk of het hier een volgende generatie iPad betreft, met camera(s) voor Facetime, of mogelijk een kleinere 7″ variant van de iPad.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Tenslotte wordt een onbekend apparaat getest. Behalve dat het mysterieuze product het Apple ID 20547 heeft, draait op iOS en een dockconnector bevat, is er verder niks bekend. Het kan dus van alles zijn: een nieuwe iPhone 4 zonder antenneproblemen, Apple’s nieuwe iTV of misschien zelfs wel een volledig nieuw product.

Wat denken jullie dat het is? Zal het een update zijn van een bestaand product of zal Apple ons volledig verrassen met een nieuwe gadget?

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar