Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 16 bèta 7 is uit: officiële release nadert!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 16 bèta 2


Lees verder na de advertentie

Apple heeft iOS 16 bèta 7 uitgebracht. Het brengt ons weer een stapje dichterbij de officiële release van iOS 16 volgende maand. In dit stadium van de tests zijn er niet veel echt nieuwe dingen meer te vinden in de bèta.

Hoe ziet iOS 16 eruit

iOS 16 bèta 7: puntjes op de i

Begin volgende maand mag je de grote iPhone-update van dit jaar verwachten: iOS 16. Maar voordat het zover is, wordt de nieuwe software nog getest, door middel van de iOS 16 bèta . Software-ontwikkelaars kunnen nu iOS 16 bèta 7 uitproberen en we verwachten dat er snel ook een publieke versie verschijnt.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Een week geleden verscheen iOS 16 bèta 6 en daarin zaten al geen grote wijzigingen meer. In dit stadium focust Apple zich steeds meer op details en worden (als het goed is) de allerlaatste eigenaardigheden en bugs verholpen.

iOS 16 release mogelijk al eerder

We weten al dat iOS 16 geheel volgens traditie in september uitkomt. Toch is het dit jaar iets anders dan anders: volgens enkele bekende Apple-kenners is het Apple-event waarin Apple de nieuwe iPhone 14 en de nieuwe software aankondigt, dit jaar vervroegd.

Apple zou het iPhone-event mogelijk al op 7 september houden en volgens Apple-kenner Ming-Chi Kuo heeft dat te maken met de wereldwijde recessie: ‘Door de iPhone zo snel mogelijk aan te kondigen (en dus uit te leveren) wordt de impact van dat risico op de vraag mogelijk beperkt.’

Dat betekent dat ook iOS 16 waarschijnlijk een weekje eerder verschijnt dan gedacht. En hetzelfde geldt voor de updates voor de Apple Watch (watchOS 9) en de Apple TV (tvOS 16). Hiervan zijn ook nieuwe bèta’s verschenen. iPadOS 16 volgt dit jaar overigens juist wat later.

iOS 16 bèta 7: nieuwe functies zelf als zien

Wil je ook meedoen aan de publieke bèta om als eerste de nieuwe iOS 16-functies te ontdekken? Lees dan ons verhaal over het installeren van de iOS 16 bèta. En probeer dan zeker de volgende dingen uit:

Wat er allemaal nieuw is, lees je in ons dossier over iOS 16 . Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!