Terug naar iOS 15.4 bèta 5 is uit: is een officiële release nabij?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 15.4 bèta 5 is uit: is een officiële release nabij?

Door Koen van Ekeren2 maart 2022 14:172 min. leestijd0

Apple heeft de vijfde bèta van iOS 15.4 vrijgegeven. Deze tussentijdse update brengt veel nieuwe functies naar de iPhone. Een officiële release lijkt aanstaande.

iOS 15.4 bèta 2

iOS 15.4 bèta 5

Om te zorgen dat een release van een iOS-update zo soepel mogelijk verloopt, brengt Apple bèta’s (testversies) uit. Daarvan is van iOS 15.4 de vijfde verschenen. Het is waarschijnlijk de laatste bèta, want iOS 15.4 is naar verluidt al snel voor iedereen te installeren.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De meeste vernieuwingen van iOS 15.4 waren al in de vorige bèta’s ontdekt. De update maakt Face ID met mondkapje eindelijk beter. Ook komen er tientalen nieuwe emoji’s, is de iPhone als pinautomaat te gebruiken en meer.

In de vijfde bèta voegt Apple weer iets nieuws toe: een genderneutrale stem voor de Amerikaanse Siri. Die stem klinkt dus niet duidelijk mannelijk of vrouwelijk. Voor de Nederlandse Siri is de non-binaire klank er nog niet: mogelijk voegt Apple de stem in een latere update toe.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste iPhone-functies? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Wanneer komt iOS 15.4 uit?

De betrouwbare Apple-insider Mark Gurman van Bloomberg meldde eerder dat het waarschijnlijk is dat iOS 15.4 op dinsdag 8 maart of vlak daarna verschijnt. Mogelijk kunnen de grote tussentijdse update van iOS 15 dus al volgende week installeren.

Toch vermoeden we dat de release een week langer op zich laat wachten. Bij een grote tussentijdse iOS-update zit er meestal twee weken tussen de laatste bèta en het vrijgeven van de iOS-versie, dus wat dat betreft zou 8 maart te vroeg zijn. We denken dat de release op 15 maart is, al kan dat ook iets eerder of later zijn.

Naast iOS 15.4 brengt Apple in maart ook iPadOS 15.4 en macOS Monterey 12.3 uit. Ben je benieuwd naar de vernieuwingen? In het artikel Binnenkort nieuwe Apple update: 6 functies om naar uit te kijken praten we je bij over de leukste nieuwe functies.

Meer weten over iOS 15?
Bekijk dit dossier
De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 15
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar