Terug naar Derde bèta van iOS 15.4 en iPadOS 15.4 is uit: dit is er nieuw
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Derde bèta van iOS 15.4 en iPadOS 15.4 is uit: dit is er nieuw

Door Laura Grootaarts16 februari 2022 09:002 min. leestijd0

Er komt een grote tussentijdse update aan voor je iPhone en iPad. iOS 15.4 en iPadOS 15.4 verschijnen waarschijnlijk volgende maand en Apple is er nu al druk mee aan het testen. Gisteren verschenen iPadOS en iOS 15.4 bèta 3.

iOS 15.4 beta 3 is uit

iOS 15.4 bèta 3: grote nieuwe functies

iOS 15.4 wordt de grootste tussentijdse update sinds de oorspronkelijke iOS-release in september. Wat er zoal nieuw is? Op de iPhone 12 en 13 kun je straks Face ID gebruiken met een mondkapje, zonder dat je daarbij nog een Apple Watch nodig hebt ter bevestiging. Het werkt gewoon als Face ID, maar nu wordt alleen het gebied rondom je ogen gescand.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Een andere grote iOS 15.4-vernieuwing is Tap to Pay, waarbij winkeliers hun iPhone kunnen gebruiken als pinautomaat. Tap to Pay is voorlopig echter alleen maar in Amerika beschikbaar. Je leest er meer over in ons artikel: Vaarwel pinautomaten: Apple kondigt Tap to Pay voor iPhone aan.

iPadOS brengt ook een grote vernieuwing naar de iPad: daar is straks Universele bediening beschikbaar, een functie die alsmaar uitgesteld werd. Als je ook een Mac hebt (met macOS Monterey 12.3) dan werken je iPad en Mac straks naadloos samen. Je bestuurt ze met dezelfde muis en keyboard.

En nog veel meer!

De updates brengen nog veel meer nieuwigheden naar je iPhone en iPad. Zo zijn er meer dan tientallen nieuwe emoji’s, pas je de toetsenbordhelderheid van je externe iPad-toetsenbord voortaan aan via het bedieningspaneel, kun je notities toevoegen aan je wachtwoorden in iCloud Sleutelhanger en maken apps van derde partijen eindelijk optimaal gebruik van het ProMotion-scherm van de iPhone 13 Pro (Max).

iPadOS en iPadOS 15.4 release-datum

De bèta’s zijn nu nog alleen te downloaden voor mensen met een ontwikkelaars-account bij Apple. De publieke bèta die in principe voor iedereen toegankelijk is, zal snel volgen. Voordat de officiële versie van iPadOS en iOS 15.4 beschikbaar is, zullen er nog wel enkele bèta-versies volgen: we verwachten de release op zijn vroegst half maart. Mogelijk horen we er meer over tijdens het eerste Apple-event van 2022.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 15
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar