Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iOS 15.2 bèta 4 is uit: is de release dichtbij?

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iOS 15.2 bèta 4


Lees verder na de advertentie

Apple heeft iOS 15.2 bèta 4 uitgegeven, en het lijkt er op dat de release van de update voor het grote publiek nu aanstaande is.

iOS 15.2 bèta 4

In de vierde bèta van iOS 15.2 is er opvallend weinig veranderd. Sterker nog … eigenlijk is er niks noemenswaardigs aan de update toegevoegd. Maar juist dát is noemenswaardig op zichzelf.

Het betekent namelijk dat Apple waarschijnlijk in de laatste fase zit van de ontwikkeling van de update. In die fase is het toevoegen van nieuwe functies niet meer van belang, en gaat het juist om het het fixen van de laatste bugs. Daarmee lijkt iOS 15.2 dus erg dichtbij te komen!

iOS 15.2 functies

In de vorige drie bèta’s van iOS 15.2 zijn er behoorlijk wat nieuwe functies toegevoegd. Hieronder vallen ook features die Apple eerder al had aangekondigd, maar nog niet heeft uigebracht.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De belangrijkste functies die daar onder vallen zijn het Privacyrapport en Digitale erfenis. Met Privacyrapport houdt je telefoon constant bij hoe apps hun toestemmingen gebruiken, zoals het beluisteren van je microfoon of het opzoeken van je locatie. In het rapport zie je hier vervolgens een handig overzicht van. Vind je dat een app te los met z’n toestemmingen omgaat? Dan kun je ze intrekken.

Met digitale erfenis stel je een erfeniscontact in. Deze persoon kan vervolgens wanneer je komt te overlijden bij jouw Apple-data, bijvoorbeeld op je iPhone of in iCloud. Zo gaan bijvoorbeeld dierbare foto’s niet verloren.

Meer functies

iOS 15.2 zit bomvol met nog veel meer interessante nieuwe functies, en wordt na iOS 15 de grootste update voor je iPhone en iPad van het jaar. Wil je meer lezen over alle nieuwe functies? Lees dan ons artikel: iOS 15.2: deze 11 functies komen naar je iPhone.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5mac