Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iOS 14: iPhone krijgt fitness-app met trainingsvideo’s

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iOS 14 fitness app


Lees verder na de advertentie

Apple lijkt te werken aan een nieuwe fitness-app voor de iPhone en Apple Watch. Dit ontdekte MacRumors in de code van iOS 14. In de iPhone-app kun je video’s met fitness-oefeningen bekijken, zodat je weet hoe je de training op de juiste manier uitvoert. Deze training wordt vervolgens gemeten met een app op de Apple Watch.

iOS 14 fitness app

De app heeft de codenaam ‘Seymour’ gekregen en krijgt mogelijk de naam Fit of Fitness. Het lijkt om een nieuwe app te gaan die gericht is op Apple Watch-gebruikers en een aanvulling is op de Activiteit-app. In de fitness-app van iOS 14 zou je uitlegvideo’s kunnen bekijken van allerlei trainingen. Bij het uitvoeren van deze trainingen houdt de Apple Watch je activiteiten bij. Deze gegevens worden gesynchroniseerd met de iPhone.

Volgens MacRumors bevat ‘Fit of Fitness’ een grote verscheidenheid aan activiteiten. Hieronder vallen onder meer krachttraining, stretching, indoor hardlopen, fietsen, roeien, wandelen, dans, yoga en het trainen van je core. Veel van deze activiteiten zijn nu ook bij te houden met de Workout-app van de Apple Watch, maar die geeft je geen begeleiding bij het uitvoeren van de oefeningen.

De trainingen zijn waarschijnlijk gratis te downloaden. Naast een iPhone- en Apple Watch-app is Fit for Fitness er naar verluidt ook voor tvOS 14, dus je kunt de trainingsvideo’s ook op de Apple TV bekijken. Volgens MacRumors lijkt Apple de app in het najaar te lanceren, maar het is nog niet zeker dat hij de definitieve versie van iOS 14 haalt.

Geruchten


kooptip

In de komende dagen worden er nog meer iOS 14-functies gelekt, verklapt MacRumors. Wil je op de hoogte blijven van de laatste geruchten over iOS 14? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors