Terug naar iOS 14 bèta 3: dit is er nieuw!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 14 bèta 3: dit is er nieuw!

Door Laura Grootaarts24 juli 2020 10:082 min. leestijd0

Dit najaar komt iOS 14 uit: dat betekent dat je iPhone er een hoop nieuwe functies bij krijgt! De hele zomer verschijnen er bèta-versies van de software, inmiddels is de derde bèta verschenen. In iOS 14 bèta 3 zitten wat kleine nieuwigheden die in eerdere versies nog ontbraken.

Nieuw in iOS 14 bèta 3

Voordat iOS 14 dit najaar verschijnt, wordt de software getest. Als er tijdens deze test foutjes worden ontdekt, kan Apple die nog verhelpen. Inmiddels is de derde bèta verschenen en is de software behoorlijk stabiel. In deze derde bèta vind je geen grote nieuwe functies of apps die eerder helemaal niet aanwezig waren. Wel zijn er weer enkele kleine vernieuwingen en verbeteringen. Dit zijn de leukste!

1. Klok-widget

Klok widget ios 14

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Met iOS 14 wordt het mogelijk om widgets op je thuisscherm te zetten, tussen je apps in. Er is nu ook een Klok-widget! Hij is er in verschillende varianten: kies voor een reguliere klok of voor een verticale of vierkante wereldklok.

2. Meer uitleg

iOS 14 uitleg

De vernieuwingen in iOS 14 konden soms wel wat meer toelichting gebruiken. Vanaf deze versie krijg je die ook! Gebruik je een nieuwe functie zoals de appbibliotheek voor het eerst, dan verschijnt er een melding met een korte uitleg.

3. Muziek

iOS 14 muziek

In de app Muziek is het een en ander veranderd. Dat begint al bij het app-icoon: dat is nu opvallend rood met een witte muzieknoot. Ook de bijbehorende widget heeft die kleur. De app Muziek zelf oogt wat geordender. Zo hebben de verschillende onderdelen in de bibliotheek duidelijke pictogrammen gekregen, en is de tekst voortaan zwart in plaats van rood. De liedjes waarnaar je luistert, kun je delen via Snapchat.

iOS 14 zelf uitproberen?

Dat kan! Ook jij kunt namelijk de iOS 14 bèta downloaden, installeren en testen. Houd er wel rekening mee dat er in dit stadium altijd nog wat foutjes in de software kunnen zitten. Je kunt er dus het best een reserve-iPhone voor gebruiken. Weten hoe het werkt? Lees dan ons artikel iOS 14 bèta downloaden: zo werkt het!

Meer weten over iOS 14?
Bekijk dit dossier
De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 14
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar