Terug naar Wanneer kun je de iOS 12 bèta downloaden?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wanneer kun je de iOS 12 bèta downloaden?

Door Laura Grootaarts7 juni 2018 11:032 min. leestijd0

Afgelopen maandag kondigde Apple aan dat dit najaar iOS 12 voor iPhone, iPad en iPod touch verschijnt. Met opvallende nieuwigheden als Schermtijd, Memoji en ordelijke notificaties. Wil je niet wachten tot september, dan kun je het nieuwe besturingssysteem al eerder uitproberen door de bèta te installeren. Wanneer kun je de iOS 12 bèta downloaden?

iOS 12

iOS 12 bèta download: nog niet voor iedereen

In feite is er op dit moment al een iOS 12-versie beschikbaar. Direct na de WWDC-keynote was de eerste ontwikkelaars-bèta te downloaden. Deze versie is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars met een licentie (kosten: € 99) en dus nog lang niet voor iedereen … En dat is misschien maar goed ook. Zo’n eerste bèta-versie kan behoorlijk wat eigenaardigheden hebben en je moet dan goed weten wat je aan het doen bent.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Publieke bèta eind juni

Op basis van de kritiek die ontwikkelaars leveren op de eerste bèta, wordt er een tweede bèta voor ontwikkelaars gemaakt. En als ook daaruit de gekste fouten verdwenen zijn, wordt het waarschijnlijk tijd voor de allereerste publieke bèta van iOS 12. Vorig jaar bij iOS 11 moesten we wachten tot eind juni voordat de eerste publieke bèta verscheen.

Dit jaar verwachten we ongeveer dezelfde gang van zaken. Eind juni zal de publieke bèta van iOS 12 beschikbaar zijn voor iedereen met een Apple ID en een geschikt iOS-toestel. Maar toch: het blijft een bèta een daarbij kunnen problemen en vastlopers optreden. Zet het dus niet op een iPhone of iPad waar je dagelijks afhankelijk van bent.

iOS 12 release

Apple heeft aangekondigd dat iOS 12 dit najaar verschijnt. Traditioneel is de nieuwe iOS release in september. Dan kan iedereen de update installeren zonder daarvoor extra moeite te moeten doen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar