Terug naar iOS 12 bèta 7 was even uit, maar is tijdelijk niet beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12 bèta 7 was even uit, maar is tijdelijk niet beschikbaar

Door Laura Grootaarts14 augustus 2018 11:062 min. leestijd0

Bijna wekelijks verschijnt er een nieuwe bèta van iOS 12. Gisteren bracht Apple iOS 12 bèta 7 uit, maar dat was slechts van korte duur.

iOS 12 beta 7

Tijdelijk niet te downloaden

Sommige mensen hadden de bèta al gedownload, anderen waren daarvoor te laat. Vanwege tegenvallende prestaties, heeft Apple de bèta teruggetrokken. Vooral de iPhone X had te maken met vastlopers. De bèta keert waarschijnlijk op korte termijn wel weer terug. Eerder deze zomer gebeurde hetzelfde met de allereerste bèta van watchOS 5 voor de Apple Watch – die zorgde toen ook voor vastlopers.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Geen groepsgesprekken in FaceTime

iOS 12 bèta 7 heeft een belangrijke vernieuwing ten opzichte van de eerdere bèta’s. In eerdere versies was groepsgesprekken in FaceTime aanwezig, een functie die nooit goed werkte. Apple heeft de optie nu uit de bèta gehaald en in de release notes is te lezen dat groepsgesprekken in FaceTime (met tot 32 personen) niet aanwezig zal zijn in de eerste versie van iOS 12.

iOS 12

In iOS 12 draait alles om stabiliteit, snelheid en kwaliteit. Alles iPhones en iPads die iOS 11 aan kunnen, zijn ook geschikt voor iOS 12. Daarnaast zijn er ook nieuwe functies. Met Schermtijd houd je je iPhone-verslaving binnen de perk, dankzij de nieuwe app Shortcuts (Snelkoppelingen) automatiseer je vaak terugkerende taken en op de iPhone X maak je een emoji van jezelf: een Memoji!

iOS 12 bèta 7 downloaden

De iOS 12 bèta 7 is op dit moment even niet te downloaden. Als hij straks terugkeert, is hij in eerste instantie alleen nog alleen beschikbaar voor ontwikkelaars met een betaalde licentie. Maar er komt op korte termijn ook een gratis testversie voor alle geïnteresseerden. Wil je die ook op je iPhone of iPad installeren? Lees dan het artikel Publieke bèta iOS 12 is uit: zo installeer je hem op je iPhone of iPad.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar