Terug naar iOS 12 bèta 6 is uit: dit is er nieuw
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12 bèta 6 is uit: dit is er nieuw

Door Sven Lamers7 augustus 2018 09:132 min. leestijd0

Slechts een week na de release van iOS 12 bèta 5, volgt nu al weer iOS 12 bèta 6. Dat de tijd tussen de releases korter wordt, duidt meestal erop dat finale versie dichterbij komt. En inderdaad, over ongeveer een maand gaat Apple de nieuwe iPhone presenteren en een week daarna verschijnt vaak de nieuwe iOS. Wat is er allemaal veranderd in de nieuwste bèta?

iOS 12 Schermtijd

iOS 12

iOS 12 is een update die vooral gefocust is op stabiliteit, snelheid en kwaliteit. Het draait op alle apparaten die iOS 11 aankunnen, en ze worden er zelfs sneller door – ook de inmiddels ‘antieke’ iPhone 5s uit 2013. Daarnaast bevat iOS 12 ook een aantal nieuwe functies. Met Schermtijd houd je je iPhone-gebruik in de gaten, dankzij de nieuwe app Shortcuts (Snelkoppelingen) automatiseer je vaak terugkerende taken en op de iPhone X maak je een emoji van jezelf: een Memoji!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Nieuw in iOS 12 bèta 6

Aan iOS 12 bèta 6 zijn geen grote nieuwe functies toegevoegd die je direct moet uitproberen. Het gaat vooral om kleine verbeteringen en probleemoplossingen. Zo zijn er nieuwe beginschermen aan een aantal apps toegevoegd (App Store, Boeken en Muziek bijvoorbeeld), werden de oude wallpapers van iOS 10 verwijderd en is er een nieuw AirPlay-icoontje op het toegangsscherm. De grootste uiterlijke veranderingen heeft de app Woning meegemaakt. Hier zijn de achtergrond-foto’s vervangen door nieuwe kleurverloopjes.

iOS 12 bèta 6 downloaden

De iOS 12 bèta 6 is op dit moment nog alleen beschikbaar voor ontwikkelaars met een betaalde licentie. Maar er komt op korte termijn ook een gratis testversie voor alle geïnteresseerden. Wil je die ook op je iPhone of iPad installeren? Lees dan het artikel Publieke bèta iOS 12 is uit: zo installeer je hem op je iPhone of iPad.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar