Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 12 bèta 6 is uit: dit is er nieuw

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
iOS 12


Lees verder na de advertentie

Slechts een week na de release van iOS 12 bèta 5, volgt nu al weer iOS 12 bèta 6. Dat de tijd tussen de releases korter wordt, duidt meestal erop dat finale versie dichterbij komt. En inderdaad, over ongeveer een maand gaat Apple de nieuwe iPhone presenteren en een week daarna verschijnt vaak de nieuwe iOS. Wat is er allemaal veranderd in de nieuwste bèta?

iOS 12

iOS 12 is een update die vooral gefocust is op stabiliteit, snelheid en kwaliteit. Het draait op alle apparaten die iOS 11 aankunnen, en ze worden er zelfs sneller door – ook de inmiddels ‘antieke’ iPhone 5s uit 2013. Daarnaast bevat iOS 12 ook een aantal nieuwe functies. Met Schermtijd houd je je iPhone-gebruik in de gaten, dankzij de nieuwe app Shortcuts (Snelkoppelingen) automatiseer je vaak terugkerende taken en op de iPhone X maak je een emoji van jezelf: een Memoji!

Nieuw in iOS 12 bèta 6

Aan iOS 12 bèta 6 zijn geen grote nieuwe functies toegevoegd die je direct moet uitproberen. Het gaat vooral om kleine verbeteringen en probleemoplossingen. Zo zijn er nieuwe beginschermen aan een aantal apps toegevoegd (App Store, Boeken en Muziek bijvoorbeeld), werden de oude wallpapers van iOS 10 verwijderd en is er een nieuw AirPlay-icoontje op het toegangsscherm. De grootste uiterlijke veranderingen heeft de app Woning meegemaakt. Hier zijn de achtergrond-foto’s vervangen door nieuwe kleurverloopjes.

iOS 12 bèta 6 downloaden

De iOS 12 bèta 6 is op dit moment nog alleen beschikbaar voor ontwikkelaars met een betaalde licentie. Maar er komt op korte termijn ook een gratis testversie voor alle geïnteresseerden. Wil je die ook op je iPhone of iPad installeren? Lees dan het artikel Publieke bèta iOS 12 is uit: zo installeer je hem op je iPhone of iPad.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt