Terug naar iOS 12 bèta 12 is uit; verhelpt irritante bug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12 bèta 12 is uit; verhelpt irritante bug

Door Laura Grootaarts1 september 2018 09:482 min. leestijd0

Gebruikers van de iOS 12 bèta hadden deze week last van een steeds weer terugkerende popup. Apple heeft nu iOS 12 bèta 12 uitgebracht, en daarmee is de rust wedergekeerd.

iOS 12 bèta bugiOS 12 beta melding

iOS 12 bèta 11 verscheen begin deze week en had al snel last van een irritante bug. Om de haverklap kwam er een melding in beeld: ‘Er is een nieuwe iOS-update beschikbaar. Werk de iOS 12-bèta-versie bij.’ Maar er was op dat moment geen nieuwe versie beschikbaar, dus zat er niets anders op dan de melding keer op keer te sluiten. Volgens ontwikkelaar Guilherme Rambo, maakte de software een rekenfoutje, waardoor het leek alsof de vervaldatum voor de bèta al was bereikt.

Apple zelf heeft niet losgelaten over de bug, maar wel een nieuwe bèta uitgebracht. Voor ontwikkelaars is dat iOS 12 bèta 12, voor publieke testers bèta 10. Nooit eerder werden er zo veel bèta’s van een iOS-versie uitgebracht.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Nieuw in iOS 12

iOS 12 Schermtijd

Op 12 september laat Apple ons weten wanneer je iOS 12 kunt downloaden. Het besturingssysteem zorgt voor meer snelheid en stabiliteit. Natuurlijk zijn er ook vele nieuwe functies. Zo kun je je overmatige iPhone-gebruik (en dat van je kinderen) beperken met de functie Schermtijd. Takenreeksen laat je supersnel uitvoeren door Siri in combinatie met de nieuwe app Opdrachten. En dan zijn er nog de Memoji voor de iPhone X, waarmee je Animoji maakt die sprekend op jou lijken.

Het grote iPad & iPhone boek 2019
Het grote iPad & iPhone boek 2019
Editie iOS 12
Meer weten over iOS 12?
Bekijk dit dossier

iOS 12 bèta 12 downloaden

De iOS 12 bèta 12 is beschikbaar voor ontwikkelaars met een licentie. Maar er is dus ook een gratis testversie van iOS 12: de publieke bèta 10. Inhoudelijk zijn er geen verschillen en iedere geïnteresseerde kan deze downloaden. Hoe je de publieke bèta downloadt op je iPhone of iPad, lees je in het artikel Publieke bèta iOS 12 is uit: zo installeer je hem op je iPhone of iPad.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar