Terug naar ‘iOS 12.1 verschijnt morgen na Apple-event’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iOS 12.1 verschijnt morgen na Apple-event’

Door Laura Grootaarts29 oktober 2018 11:562 min. leestijd0

Apple geeft morgenmiddag vanaf 15.00 uur een keynote waarin onder meer een nieuwe iPad Pro wordt aangekondigd. Maar er staat nog meer op de planning: waarschijnlijk komt na het event iOS 12.1 uit voor iPhone, iPad en iPod touch.

iOS 12 iPhone en iPAd

Ondersteuning eSIM

iOS 12.1 is de eerste grote update van iOS 12. Waarschijnlijk komt de update morgen na het event beschikbaar. Dat heeft 9to5Mac vernomen van bronnen bij diverse mobiele providers. Die maken zich op voor de uitrol van eSIM-ondersteuning voor de iPhone XS (Max) en iPhone (XR), wat morgen moet gaan gebeuren. Overigs komt eSIM nog niet beschikbaar in Nederland, er zijn nog geen mobiele aanbieders die het ondersteunen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Met eSIM kun je op de nieuwste iPhones twee mobiele abonnementen hebben: een op de ‘gewone’ nanosim en een op de eSIM. Dat kan van pas komen als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden. Of als je in het buitenland een je iPhone wilt gebruiken tegen het lokale tarief.

Nieuw in iOS 12.1

iOS 12.1 nieuwe emoji's

iOS 12.1 is een aanzienlijke tussentijdse update met diverse vernieuwingen. Zo krijg je de beschikking over tientallen nieuwe emoji’s. Ook nieuw zijn groepsgesprekken in FaceTime, waarmee je met tot 32 mensen tegelijk kunt deelnemen aan een gesprek. Deze optie had al in de eerste versie van iOS 12 moeten zitten, maar Apple had er wat langer de tijd voor nodig. Voor de nieuwe iPhone XR en de XS (Max) komt er een interessante vernieuwing voor de camera-app: de schuifbalk waarmee je nu nog achteraf de scherptediepte in een portretfoto kunt aanpassen, werkt straks ook realtime. Al tijdens het maken van de foto kun je het vervaageffect op de foto dus intenser of subtieler maken.

Meer weten over iOS 12?
Bekijk dit dossier
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar