Terug naar 'Vanaf iOS 11 video-groepsgesprekken in FaceTime'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Vanaf iOS 11 video-groepsgesprekken in FaceTime'

Door Redactie iCreate24 januari 2017 15:402 min. leestijd0

Update juni 2018: in iOS 11 behoren video-groepsgesprekken in FaceTime nog niet tot de mogelijkheden. De functie is echter wel aangekondigd voor iOS 12, wat in september verschijnt.

iOS 12 FaceTime groepsgesprekken

Tot nu toe is het nog niet mogelijk om in FaceTime groepsgesprekken te voeren. Als we de geruchten mogen geloven, komt hier in iOS 11 echter verandering in.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het nieuwe besturingssysteem iOS 11 zal volgens traditie in juni tijdens de WWDC (Apple’s conferentie voor ontwikkelaars) gepresenteerd worden. Daarna duurt het normaliter nog tot september voordat de nieuwe versie voor iedereen beschikbaar is.

FaceTime-groepsgesprekken

Het gerucht over video-groepsgesprekken in FaceTime is de wereld ingebracht door de Israëlische website The Verifier. Dit medium heeft zich nog nooit eerder uitgelaten over Apple, dus we kunnen nog niet zeggen hoe betrouwbaar het bericht is. Ze hebben volgens eigen zeggen bronnen die ‘dichtbij de ontwikkeling’ van iOS 11 betrokken zijn.

Volgens het bericht kun je een groepsvideo in FaceTime starten vanuit een groepsgesprek in de Berichten-app. Er kunnen dan maximaal vijf personen deelnemen aan een videogesprek. Video-groepsgesprekken zijn natuurlijk niets nieuws, met de app van Skype is dit al veel langer mogelijk.

Concept iOS 11

Er is tot op heden vrijwel niets bekend over iOS 11. Eerder verscheen er op het YouTube-kanaal van ConceptsiPhone een filmpje met een concept voor het nieuwe besturingssysteem, dat wij ook eerder hebben besproken. De bedenkers hebben iets in elkaar gezet dat nogal afwijkt van iOS 10. Het lijkt erg veel op watchOS en de vraag is of het ontwerp dan wel praktisch is. Benieuwd naar het concept? Kijk en oordeel zelf!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 11
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar