Terug naar Derde publieke bèta iOS 11 nu te downloaden
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Derde publieke bèta iOS 11 nu te downloaden

Door Laura Grootaarts25 juli 2017 20:382 min. leestijd0

Vanavond is de derde publieke bèta van iOS 11 verschenen, amper twee weken nadat de tweede versie werd uitgebracht. De publieke iOS 11 bèta 3 volgt in rap tempo op de ontwikkelaars-bèta 4, die sinds gisteren te downloaden is. De publieke bèta is beschikbaar voor iedereen met een Apple ID en een geschikte iPhone, iPad of iPod touch.

Derde publieke bèta iOS 11: dit is er nieuw

Deze derde publieke bèta vertoont grote overlap met de ontwikkelaarsbèta van eerder deze week. De daar genoemde vernieuwingen vind je ook terug in deze publieke bèta. Het meest in het oog springend, is de aanpassing van een aantal standaard app-iconen: Notities, Herinneringen en Contacten hebben een iets minimalistischer uiterlijk. Bij Herinneringen is het icoon per abuis gespiegeld, maar dat is een foutje dat later weer hersteld gaat worden.

iconen iOS 11 beta 4

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Bèta downloaden en installeren

Heb je de publieke bèta eerder al geïnstalleerd, dan kun je updaten op de wijze waarop je dat bij iedere gewone iOS-update doet. Je vindt de update via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’.

Heb je de publieke bèta nog niet geïnstalleerd, dan moet je je eerst nog aanmelden voor het Apple Beta Software Program. Deelname aan het programma is gratis en in ons artikel Publieke bèta iOS 11 downloaden: zo werkt het lees je hoe het in zijn werk gaat. Nog steeds geldt dat het verstandig is om vooraf een back-up te maken en de bèta te installeren op een iPhone of iPad waar je niet afhankelijk van bent.

iOS 11

iOS 11

Als je de bèta van iOS 11 installeert kun de functies van het nieuwe besturingssysteem alvast uitproberen. Een ander bedieningspaneel, een nieuw jasje voor vele apps, talloze extra functies … De iPad heeft echt een metamorfose ondergaan: daarop vind je in het vervolg een Dock zoals op de Mac, een makkelijke App Switcher en Drag & Drop.

Meer weten over iOS 11? Lees ook ons dossier over het nieuwe besturingssysteem.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 11
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar