Terug naar Slordige iOS 11-bug te zien in Apple-reclame
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Slordige iOS 11-bug te zien in Apple-reclame

Door Laura Grootaarts19 maart 2018 10:582 min. leestijd0

iOS 11 staat niet bekend als het meest stabiele besturingssysteem dat Apple ooit heeft afgeleverd. Apple heeft zich erbij neergelegd, zo lijkt het. Want het toont zelfs schaamteloos een al eerder ontdekte iOS 11-bug in een gloednieuwe iPhone X-reclame.

iOS 11 bug: te kleine tekstballon

iOS 11 bug apple reclame

Het gaat om een foutje in een animatie. De hoofdrolspeler van de reclame ontvangt een iMessage: de tekst daarvan hoort keurig in een tekstballon te staan, maar loopt er gedeeltelijk buiten. Het duurt even voordat de tekstballon het juiste formaat krijgt. De fout in de video werd ontdekt door Benjamin Mayo van 9to5Mac.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Mayo heeft de bug in kwestie nota bene in november al gerapporteerd bij Apple. Aanvankelijk werd gedacht dat de bug te maken had met het ontgrendelen van de telefoon via Face ID en dus alleen optrad op de iPhone X. Inmiddels melden mensen dat ze ook op andere iPhones last hebben van ‘ontsnappende’ teksten.

De fout is te zien rond seconde 50. Even met je ogen knipperen en je hebt hem gemist; speel anders de video vertraagd af via het tandwiel rechtsonder en dan ‘Snelheid’

Apple belooft beterschap met iOS 12

De bugs en schoonheidsfoutjes in iOS 11 zijn voor Apple reden genoeg om bij iOS 12 de focus te leggen op kwaliteit en stabiliteit en veel minder op nieuwe functies. Naar verluidt worden grote nieuwe functies die voor dit jaar gepland stonden, doorgeschoven naar 2019. Tijdens de WWDC van Apple, die start op maandag 4 juni, horen we meer over iOS 12 en de andere Apple besturingssystemen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar